Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dostałam okres
już raczej testowania nie będzie: (
dlaczego????? Co my teraz zrobimy????
Mam iść do lekarza?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
A może to nie okres tylko implantacia. Ktory dzis masz dpt.
-
eni33 wrote:A może to nie okres tylko implantacia. Ktory dzis masz dpt.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Asiastokrota próbowałam wyczytać coś w necie. Znalazłam tylko tyle że krwawienie podczas brania luteiny we wczesnej ciąży należy koniecznie skonsultować z lekarzem. Tak odpowiedzieli eksperci. Zadzwoń może do swojego lekarza prowadzącego. Na pocieszenie powiem że w szpitalu leżała ze mną dziewczyna która była w 5 tyg. ciąży. Trafiła na oddział z dość silnym krwawieniem. Położyli ją na mojej sali bo obstawiali że to będzie poronienie. Kobiety w ciąży leżały na innych salach. Co się okazało w kolejnych dniach? Beta rosła, pęcherzyk ciążowy rósł a po tygodniu krwawienie ustało. Może jeszcze nic straconego.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Dzwoniła z Artemidy Paulina Malarkiewicz, mam brać dalej luteine 3x2, jechać oznaczyć bete, w poniedziałek na wizytę do dr Z, po za tym leżeć odpoczywać nie chodzićAsia
4 x iui
4 próby ivf
Dr Z oddzwonił powiedział że skoro wygląda mi to na miesiączke to implantacji nie było. Nie ma sensu robić bety (już mi krew upuścili) wiec odbiore wynik. Kazał odstawić leki, dowiedzieć ssię czy są śnieżynki, od czekać jeden cykl i dopiero przyjść na wizytę.Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc