Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiastokrotka tule mocno..
asiastokrota, słomka :) lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Asiastokrotka strasznie mi przykro.Obyś cie tylko mieli mrozaczki.Zobaczysz ze napewno wam się uda nie teraz to za nastepnym razem, nie możemy się poddawać za dozo wysiłku wkładamy w cale starania.Nigdy nie możemy tracić nadzieji.Tule cie mocno i wierzę że jesteś super silna kobieto i doczekasz się wspaniałej bety.
asiastokrota lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] ja przed badaniem drożności miałam bardzo liczne Escherichia coli i to co Ty plus jeszcze Candida albicans. Brałam antybiotyk i maść (na tę ostatnią pozycję).[/QUOTE]
A powiesz mi jak długo to leczylalas? Zdąże do stymulacji.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Asiastokrota, przykro mi bardzo, że Wam nie wyszło. Wiem, co czujesz, też przez to przechodziłam.
Nie mam się czym pochwalić, to chociaż napiszę, że przez 3 miesiące witamina D3 bardzo mi się poprawiła, z 17 jednostek w lipcu, skoczyła do 29 w dniu dzisiejszym (norma od 30!!). Ale się cieszę, hurra. Może jeszcze wszystko się odmieni i szczęście się do mnie uśmiechnie.Gosia321, asiastokrota lubią tę wiadomość
Monisiek -
Ja biorę Wit d3 4000j.Nie jest droga i w połączeniu z Wit k jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania.
Minisiek badanie robiłaś w normalnym labo na ta witamine,drogie jest?
Czy warto teraz sprawdzać jak biorę je ciągle?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualnyMonisiek to ładnie Ci wzrosła ta witamina - brawo.
[email protected] przez pięć dni brałam antybiotyk Cyprofkoksacyna 500 - jakoś tak. Potem znowu posiew i bylo ok. -
Zauważyłam ze u nas to w kratke z transferami. Slomce sie udalo, mi nie,polopirynie -tak,a tobie Asiastokrota- nie.
-
Asiastokrota wiem co czujesz bo tydzien temu przerzywalam yo samo ale trzeba wziasc sie w garsc. Ja nie mam mrozaczkow wiec jestem w gorszej sytuacji bo musze zaczynac wszystko od nowa.
-
asiastokrota wrote:Beta ZEROWA!!!!!!!!!
tule mocno
Do embriologow mozesz zadzwonic wczesniej oczywiscoe spytaja sie czy minelo 14 dni ale wtedy powiesz ze juz wiesz ze sie nie udalo i powiedza ci czy masz mrozakiasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Monisiek wrote:Emilka, tak. Ja biorę vitrum d3, 2000j. Czytałam już wcześniej, że niedobór wit. d3 może uniemożliwić zajście w ciążę.
Nawet jak nie nasz niedoboru a starasz sie o dziecko to dawka bezpieczna to 5000 czyli 4000 z tabletki i reszta z pozywieniaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny ale tu się dzieje!
Po pierwsze Asiastokrotka ♥ z całego serca Ci współczuję i mocno wierzę, że będziesz miała śnieżynki! Dzwoń w poniedziałek!
Po drugie Polopiryna i Asia serdecznie gratuluję ♥ Zdrowej i spokojnej ciąży mamuśki!
Po trzecie Makumba nam z bliźniakami udało się za pierwszym razem przy IVF wcześniej staraliśmy się 6 lat, chociaż to raczej nie było staranie się, tylko po prostu zero zabezpieczeń i faktycznie dobrze pamiętasznie zdiagnozowano nic, wszystko w normie..
Gosia pogłaskaj kota ode mnie (jestem straszną kociarą) niech Ci ładnie "wysiaduje" kropka ♥
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 19:42
Gosia321, Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Malawiki, badanie wit. D3 w miejskim w Olsztynie kosztuje 45 zł.
A na marginesie, też jestem kociarą; mamy 2 kocice, 5 i 9 letnią. Starsza za tydzień ma urodziny, hehe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 20:05
asia-m-b, Gosia321 lubią tę wiadomość
Monisiek -
Makumba, tak, szłam długim. Jeszcze nie wiem, kiedy ruszam ponownie. Muszę iść na wizytę, w tym tygodniu spróbuję się zapisać, to może będę wiedziała, co i jak dalej. Dziewczyny pisały, że 3 miesiące przerwy pomiędzy stymulacjami powinno być. Zastanawiam się, czy znowu będę mieć długi protokół, czy może krótki dostanę. Jeśli z antykami, to może od listopada, albo od grudnia. Wszystko wkrótce się okaże, dam znać.Monisiek