Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyona84 wrote:ena a kiedy bedziesz wiedziala czy przekladasz wizyte
-
A u mnie złych wieści ciąg dalszy, dzwoniłam do Białegostoku. Zamrożonych zarodków BRAK
jestem załamana.......
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Trzymaj sie Asiastokrota. wiem co czujesz
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Doradzcie mi co robic . Jeszcze nie bylam na wizycie po nieudanym transwerze. Chcialam isc do dr Z bo mam do niego zaufanie i prowadzil mnie do invitro. Ale mysle zeby isc do dr W lub P. Do nich tez lubie chodzic, oni sa z Olsztyna i poradza cos wiecej na temat badan genetycznych.
-
Asiastokrota bardzo mi przykro, doskonale rozumiem jak taka wiadomość łamie serce.
Eni33 my badania genetyczne robiliśmy prywatnie, nie mam już siły odkładać wszystkiego w czasie. Niestety to prywatnie kosztuje i czekaliśmy ok tydzień. Dziś wydaliśmy 1646zł. Wyniki za miesiąc.
Co do testu... zrobiłam i jest negatywny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 11:56
asiastokrota lubi tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Pazdziernik
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
25:polopiryna - betowanie 1
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokó
27:Malgos741 -wyciecie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczecie stymulacji -dlugi protokol
Listopad
1:Izaura-rozpoczecie zastrzykow na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu[/QUOTE]
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ona84 wrote:spoko a jak nie i tak zapisalam sie do Ramela chyba pracuje u malarkiewicza.
a wogóle jak ten Ramel byla ktoraś u niego
Tak on pracuje u malarkiewiczaBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asiu wspolczuje wiem co czujesz przechodzil przez to samo przy 1 podejsciu. Teraz tez trafilismy na tak kiepskie nasienie ze tylko 1 komorka sie zaplodnila i nie mam nic oprocz mojej kropki ktora jest teraz ze mna i wierze ze ze mna zostanie i pozytywnie mnie zaskoczy na becie
Glowa do gory wyplacz sie odpocznij i walcz dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 12:52
Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Lura82 wrote:Asiastokrota bardzo mi przykro, doskonale rozumiem jak taka wiadomość łamie serce.
Eni33 my badania genetyczne robiliśmy prywatnie, nie mam już siły odkładać wszystkiego w czasie. Niestety to prywatnie kosztuje i czekaliśmy ok tydzień. Dziś wydaliśmy 1646zł. Wyniki za miesiąc.
Co do testu... zrobiłam i jest negatywny. -
A ja mam jeszcze pytanie kiedys chyba na tym forum ktoras z was pisala o fajnych ksiazkach do poczytania o in vitro o przejsciach kobiet. Mozecie przypomniec te tytuly.
-
Asiastokrota bardzo mi przykro. Wiem że nie jest łatwo ale trzymaj się.
A ja dziś byłam na kontrolnej drugiej wizycie poszpitalnej. Zastrzyków ciąg dalszy z fraxeparyny bo d- dimery powyżej 1000. Mam nadzieję że to już ostatnie 10 zastrzyków.
Kupiłam dziś vitrum D3 ale w aptece mieli 2000j. Czy mogę brać dwie tabletki dziennie? Jak myślicie?asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie Panie,
Szukam porady, mam nadzieję, że mi doradzicie.
Gin zleciła, aby mąż wykonał badanie nasienia - powiedziała, żeby zrobić w Szpitalu Miejskim. Tylko, że do Olsztyna mamy około godzinę drogi, a nasienie musi być chyba świeże? Jak wygląda takie badanie, czy można je dowieźć czy pobrać na miejscu w Miejskim? Proszę o jakieś podpowiedzi.