Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Ja też dostałam 225 j menopuru. Ciekawe co tam U mnie wyrośnie? U mnie bez zadnej stymulacji do iui w 10 dc miałam estriadol 353 i jeden pecherzyk 22. Dziś jest mój 11 Dpo i już widziałam nitki krwi więc wredna @ jednak przyjdzie. No to zaczynamy walkę dalej:)
Czyli tylko Menopur (i Gonapeptyl?) u Ciebie? Jak wyglada Twój krotki protokół?
Gosia321 lubi tę wiadomość

-
Pazdziernik
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
25:polopiryna - betowanie 1
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokó
27:Malgos741 -wyciecie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczecie stymulacji -dlugi protokol
Listopad
1:Izaura-rozpoczecie zastrzykow na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynajaca wlasciea stymulacje
7:eni33 -wizyta
8:ona84 -wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 19:13
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

-
eni33 wrote:Doradzcie mi co robic . Jeszcze nie bylam na wizycie po nieudanym transwerze. Chcialam isc do dr Z bo mam do niego zaufanie i prowadzil mnie do invitro. Ale mysle zeby isc do dr W lub P. Do nich tez lubie chodzic, oni sa z Olsztyna i poradza cos wiecej na temat badan genetycznych.
Jakbym była w takiej sytuacji i chciała znowu powtarzać procedurę, umówiłabym się z Panami z BIalegostoku. Nasi nie mają doświadczenia.
-
Popieram a zwlaszcza do dr D. To nie tak ze nie maja doswiadczenia bo ginekologami sa dobrymi i szkola sie w zakresie in vitro ale nie maja decyzyjnosci. I wlasnie dlatego ja Ramela zamienilam na Domitrza przy 2 podejsciu bo i tak wszystkie wazne decyzje dotyczace lekow ich dawek podejmowal Domitrz a wizyta byla u RamelaMakumba wrote:Jakbym była w takiej sytuacji i chciała znowu powtarzać procedurę, umówiłabym się z Panami z BIalegostoku. Nasi nie mają doświadczenia.

-
A Domitrz naprawde jest swietnym lekarzem mimo swojej stanowczosci i czasami niemilego zachowania z jakim spotykalam sie jak nie bylam jego pacjentka w 100% zmieniam zdanie. Bardzo fajny lekaez nawet posmiac sie z nim mozna na wizycie
chociaz jak trzeba to i nakrzyczy

-
Jeśli chodzi o doktorów W i P to mają doświadczenie, bo jak nie było Artemidy współpracowali z klinikami... dr W z Invicta Gdańsk zaś dr P z kliniką z Białegostoku tylko nie pamiętam czy z Artemidą czy Bocianem...01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Asiastokrota tulę i nie poddawaj się.
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Narazie dostałam tylko menopur przez 5 dni I wizyta. plus cetrodite Ale to dopiero po wizycie.Makumba wrote:Czyli tylko Menopur (i Gonapeptyl?) u Ciebie? Jak wyglada Twój krotki protokół?
-
No właśnie nie wiem? Ale pamiętalam że doktor W właśnie mówił że do stymulacji.Makumba wrote:Czy dobrze rozumiem, że podczas stymulacji Menopurem nie zalecają przyjmowania suplementów typu DHEA?
-
to tak jak u mnie..ana1122 wrote:Narazie dostałam tylko menopur przez 5 dni I wizyta. plus cetrodite Ale to dopiero po wizycie.
menopur 225j przez 5 dni, wizyta, jeszcze menopur 225j co drugi dzień wizyta i cetrodite ..01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Monisiek wrote:Eni, ja pisałam

Pierwsza to Śnieżynki Liliany Fabisińskiej i druga Miłość na szkle Barbary Sęk. Obie fajne (moim zdaniem).
Na czwartek umówiłam się na wizytę do dr P. (chyba najbardziej przypadł mi do gustu). Idę sprawdzić co i jak i ustalić drogę postepowania
Właśnie kończę "Miłość na szkle" i zabieram się za "Śnieżynki"
Monisiek lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Gosia321 wrote:Popieram a zwlaszcza do dr D. To nie tak ze nie maja doswiadczenia bo ginekologami sa dobrymi i szkola sie w zakresie in vitro ale nie maja decyzyjnosci. I wlasnie dlatego ja Ramela zamienilam na Domitrza przy 2 podejsciu bo i tak wszystkie wazne decyzje dotyczace lekow ich dawek podejmowal Domitrz a wizyta byla u Ramela

Doświadczenia w procedurze in vitro. Nie robili/ nie robią. Szkołą się - właśnie.
-
malgos741 wrote:Jeśli chodzi o doktorów W i P to mają doświadczenie, bo jak nie było Artemidy współpracowali z klinikami... dr W z Invicta Gdańsk zaś dr P z kliniką z Białegostoku tylko nie pamiętam czy z Artemidą czy Bocianem...
Serio? To nie wiedziałam. I nie wyglądają. Sorry.
-
Ja jak wcześniej się leczyłam u dr. W to on całą stymulację robił i monitoringi i wysyłał pacjętki do Invicty( ja miałam iui) w Gdańsku a stymulację u niego), raz jak siedziałam w poczekalni siedziała dziewczyna w ciąży i mówiła o ivf jak prowadził doktor..Makumba wrote:Serio? To nie wiedziałam. I nie wyglądają. Sorry.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
malgos741 wrote:Ja jak wcześniej się leczyłam u dr. W to on całą stymulację robił i monitoringi i wysyłał pacjętki do Invicty( ja miałam iui) w Gdańsku a stymulację u niego), raz jak siedziałam w poczekalni siedziała dziewczyna w ciąży i mówiła o ivf jak prowadził doktor..
Czyli można iść w zastępstwie. Dzięki za info!
-
A ten menopur od 2 dnia cyklu?malgos741 wrote:to tak jak u mnie..
menopur 225j przez 5 dni, wizyta, jeszcze menopur 225j co drugi dzień wizyta i cetrodite ..
I jaki był wynik stymulacji do punkcji?