Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam bete... 672.20 Rece mi sie trzesa... O Boze...
Czy mam sie zapisac na wizyte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 10:52
Karcia, asia-m-b, nadziejka88, eni33, asiastokrota, ana1122, Gosia321, polopiryna, leo, e_mil_ka, Judytka, sonia86, malgos741, Ali.G, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Ja nie wiem jak ja wysiedze w pracy do 14tej....
a co będziesz siedziała do 14, na zwolnienie idźAsia08 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asia 08 ale nowina. Gratuluje. A jednak to jest możliwe ze jak sie wyluzujesz i zapomnisz o lekarzach i tabletkach to sie uda.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asia08 wrote:Dziewczyny mam bete... 672.20 Rece mi sie trzesa... O Boze...
Czy mam sie zapisac na wizyte?Asia08 lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Ja sama poszlam do rodzinnego powiedzialam jaka jest sytuacja i poprosilam o skierowanie. Pozniej dzwonilam do dzieciecego oczywiscie w rejestracji terminy na koiec 2017r hehe ale zadzwonilam bezposrednio do poradni i tam poprosilam zeby mnie wczesniej przyjeli oczywiscie tez tlumaczac cala sytuacje i ze za 3 miesiace chcem podejsc do nastepnego ivf. Masznumer bezposrednio do poradni 895393258 i sprobuj a noz widelec uda ci sie w ciagu 3 miesiecy zrobic badania chyba ze nie bedziecie narazie podchodzic to tym bardziej waeto sprobowac
Ja mialam zlecony kariotyp mutacje v-leiden i mutacje mhftrWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 13:29
-
Ena dzwoniłam znowu do gabinetu dr W i jednak jest 'chory przez 2 tyg'
Tak,więc wizyte mam u dr Martyna. Trochę zła jestem,że nikt stamtąd sam nie pomyślał,żeby poinformować pacjentki, w tym te czekające na telefon z terminem wizyty. Plus,że zapewne będę miała kolejny miesiąc z Clexane,bo raczej dr M w zastępstwie nie podejmie decyzji o odstawieniu.No,ale cóż. Dobrze,że wizyta wogóle będzie
-
Pazdziernik
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
25:polopiryna - betowanie 1
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokó
27:Malgos741 -wyciecie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczecie stymulacji -dlugi protokol
Listopad
1:Izaura-rozpoczecie zastrzykow na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynajaca wlasciea stymulacje
7:eni33 -wizyta
8:ona84 -wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin poroduGosia321 lubi tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Genetyk ale te badania sa wylacznie dla mnie m mial robione prywatnie i mial zlecony kariotyp i azf
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 16:41