Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia nic co tu piszemy nie jest głupie.po to właśnie jest to forum aby rozwiać watpliwosci/zrobić burze mózgów/albo najzwyczajniej w świecie wygadać sie.
Jezeli chodzi o wrogość śluzu to iui by rozwiazalo problem wiec Karcia u Ciebie może być inny problem, podobnie jak umnie iui nie zaskoczylo.swoja droga ciekawe czy w Artemidzie robią takie badanie i ile kosztuje.Karcia lubi tę wiadomość
-
Jade dzisiaj na druga bete, bo pierwsza robilam w poniedzialek a wynik byl wczoraj.
Dzieki dziewczyny i trzymajcie kciuki za te bete... boje sie...Gosia321, polopiryna, asiastokrota, nadziejka88, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
Ena wrote:
Eve czyli jednak coś się dzieje u dr W. Ten dr M zawsze dużo gadał na wizytach. Czasem chciałam odbyć wizytę tak na szybcika a ten tratataNiestety kasował za widzenie tak jak dr W. I pytał zawsze o przyrost wagi. Dr W nigdy nie kazał mi się ważyć - a tobie to zalecił? I przystojny
-
Ech, kochane dziewuchy. Co ja bym bez Was zrobiła? Dziś jeszcze kaszlę, ale jest już lepiej. Rano nie dusiło mnie tak jak wczoraj, no i coś tam mi się odrywa. Nie ruszam się z domu, łykam witaminkę C, rozgryzam A i psikam w gardło nawilżaczem
Do tego miodek, cytrynka i meliska
asiastokrota lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Z tego całego stresa zapomniałam uaktualnić listę:
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
Listopad
1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
polopiryna wrote:Ech, kochane dziewuchy. Co ja bym bez Was zrobiła? Dziś jeszcze kaszlę, ale jest już lepiej. Rano nie dusiło mnie tak jak wczoraj, no i coś tam mi się odrywa. Nie ruszam się z domu, łykam witaminkę C, rozgryzam A i psikam w gardło nawilżaczem
Do tego miodek, cytrynka i meliska
Grzeczna dziewczynkaw końcu od czego ma się ciotki
Ciotki muszą dbać o maleństwo
polopiryna lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Monisiek nie wiem jak Ty ale ja pod koniec "Miłości na szkle" wyłam na głos.. wczoraj skończyłam i tak łkałam, że bałam się czy dzieci nie pobudzę.. eh strasznie to trudne wszystko.. te emocje które nami targają przy niepłodności..
Monisiek lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Dziewczyny kiedy wy podczas stymulacji miałyscie 1 wizytę?
Eve byłam u tego dr M ze trzy razy i zawsze o tę wagę wypytywał. Zważ się dla świętego spokoju jak będzie wnikał. U mnie może dlatego, że miałam cukrzycę...
Asia m-b a w której bibliotece udało ci się wypożyczyć tę książkę?ana1122 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś jest posiadaczką książki "Miłość na szkle" i chciałaby może ją odsprzedać po przeczytaniu??Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
U mnie znowu na wariackich papierach bo wizyta wypadła mi 1 listopad... Dzwoniłam do lekarza I po zmienial mi jednak zapomniała się zapytać Czy cetrotide 0.25 mg to na raz mam sobie zrobić zastrzyk czyli 1 opakowanie? Czy któras to brała?
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:asiastokrota - betowanie 1
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
Listopad
1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 17:22