Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Karcia nic co tu piszemy nie jest głupie.po to właśnie jest to forum aby rozwiać watpliwosci/zrobić burze mózgów/albo najzwyczajniej w świecie wygadać sie.
Jezeli chodzi o wrogość śluzu to iui by rozwiazalo problem wiec Karcia u Ciebie może być inny problem, podobnie jak umnie iui nie zaskoczylo.swoja droga ciekawe czy w Artemidzie robią takie badanie i ile kosztuje.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Jade dzisiaj na druga bete, bo pierwsza robilam w poniedzialek a wynik byl wczoraj.
Dzieki dziewczyny i trzymajcie kciuki za te bete... boje sie...
Gosia321, polopiryna, asiastokrota, nadziejka88, Karcia lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
nick nieaktualny
-
Nie, dr W nigdy nie pytał o wagę. Na wizycie tylko mierzył ciśnienie, potem sprawdzał szyjkę i usg. To czyli na piątek mam sie przygotować ile przytyłam od ostatniej wizyty?Ena wrote:
Eve czyli jednak coś się dzieje u dr W. Ten dr M zawsze dużo gadał na wizytach. Czasem chciałam odbyć wizytę tak na szybcika a ten tratata
Niestety kasował za widzenie tak jak dr W. I pytał zawsze o przyrost wagi. Dr W nigdy nie kazał mi się ważyć - a tobie to zalecił? I przystojny 

-
Ech, kochane dziewuchy. Co ja bym bez Was zrobiła? Dziś jeszcze kaszlę, ale jest już lepiej. Rano nie dusiło mnie tak jak wczoraj, no i coś tam mi się odrywa. Nie ruszam się z domu, łykam witaminkę C, rozgryzam A i psikam w gardło nawilżaczem
Do tego miodek, cytrynka i meliska
asiastokrota lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui 
06 - 11.10.2016 - I IVF

-
Z tego całego stresa zapomniałam uaktualnić listę:
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
Listopad
1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin porodu19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui 
06 - 11.10.2016 - I IVF

-
polopiryna wrote:Ech, kochane dziewuchy. Co ja bym bez Was zrobiła? Dziś jeszcze kaszlę, ale jest już lepiej. Rano nie dusiło mnie tak jak wczoraj, no i coś tam mi się odrywa. Nie ruszam się z domu, łykam witaminkę C, rozgryzam A i psikam w gardło nawilżaczem
Do tego miodek, cytrynka i meliska 
Grzeczna dziewczynka
w końcu od czego ma się ciotki
Ciotki muszą dbać o maleństwo 

polopiryna lubi tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
Monisiek nie wiem jak Ty ale ja pod koniec "Miłości na szkle" wyłam na głos.. wczoraj skończyłam i tak łkałam, że bałam się czy dzieci nie pobudzę.. eh strasznie to trudne wszystko.. te emocje które nami targają przy niepłodności..
Monisiek lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyAna ja miałam tak: wizyta przed stymulacją - 3dc. potem leki 3-7 dc i kontrola w 9 dc.ana1122 wrote:Dziewczyny kiedy wy podczas stymulacji miałyscie 1 wizytę?
Eve byłam u tego dr M ze trzy razy i zawsze o tę wagę wypytywał. Zważ się dla świętego spokoju jak będzie wnikał. U mnie może dlatego, że miałam cukrzycę...
Asia m-b a w której bibliotece udało ci się wypożyczyć tę książkę?
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś jest posiadaczką książki "Miłość na szkle" i chciałaby może ją odsprzedać po przeczytaniu??Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
U mnie znowu na wariackich papierach bo wizyta wypadła mi 1 listopad... Dzwoniłam do lekarza I po zmienial mi jednak zapomniała się zapytać Czy cetrotide 0.25 mg to na raz mam sobie zrobić zastrzyk czyli 1 opakowanie? Czy któras to brała?
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:asiastokrota - betowanie 1
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
Listopad
1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 17:22