Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:O Boze, cala sie trzese. Zapisalam sie na wizyte dzisiaj. Czy mowic ze biore luteine na wlasna reke?
Asia08 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Gratuluje Asiu. Boze jak ja bym chciala taki cud.☺ Ja strasznie przezywam ta porazke nie ma dnia zebym o tym nie myslala i plakala.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
eni33 wrote:Gratuluje Asiu. Boze jak ja bym chciala taki cud.☺ Ja strasznie przezywam ta porazke nie ma dnia zebym o tym nie myslala i plakala.
Eni damy radę, zobaczysz.....bo jak nie my to kto?eni33, Asia08 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Powieksza się grono mamuś,cudnie.Asiu szczęśliwej ciąży ci życzę.
Przydałaby się chociaż ciotka tego szczęścia...
Byłam na wizycie u dr Zbrocha,czy w Artemidzie robi się IMSI:do jakiego in vitro podchodzilyscie?
U mad doper po badaniu morfologicznych nasienia będzie wiadomo jaka metodę zastosuje embriolog.Zalecenie oczywiście od lekarza.Wizyta była ok,antyki przedłużone do niedzieli,chyba za słabo mnie wyciszyly.Gonapaptyl przez cały czas stymulacji.Nie wiem co dostanę później.Asia08 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asia gratulacje
super prezent na gwiazdkę sobie sprawiliście
.Czy mogę po raz drugi prosić o dopisanie mnie do listy po nazwą starania naturalne lub coś w tym stylu bo jak mnie nie ma na tej lisie to czuje się jak bym tu nie istniała
Asia08 lubi tę wiadomość
Karcia -
Gosia321 wrote:Pieknie
moze blizniaki
Jeszcze raz gratulacje
Jeden pecherzyk jest na pewno... ale jest jeszcze jeden tylko niewyrazny. Dr P okreslil, ze to 5tc i za 2 tyg.mamy wizyte. Mam do tego czasu porobic badania i brac luteine podjezykowo.
Trzymam kciuki za Was i za siebie, zeby wszystko dobrze sie ukladalo.asiastokrota, Gosia321 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dr. Zbroch powiedział ze może u nas będzie wskazanie do IMSI,wiec chyba musza mieć odpowiedni sprzet do tego.Jak dLugo się czeka na wyniki nasienia ?Bo nie wiem kiedy mamy zrobić,musze je mieć na nastepna wizyte.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
polopiryna wrote:Z tego całego stresa zapomniałam uaktualnić listę:
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
24: polopiryna - betowanie 2
25:malawiki1-rozpoczęcie gonapaptylu
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokół
27:Malgos741 -wycięcie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczęcie stymulacji -długi protokół
28:Karcia-starania naturalne
Listopad
1:Izaura-rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynająca właściwa stymulację
7:eni33 -wizyta
7: polopiryna - wizyta
8:ona84 -wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin poroduProwadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Asia08 wrote:Jeden pecherzyk jest na pewno... ale jest jeszcze jeden tylko niewyrazny. Dr P okreslil, ze to 5tc i za 2 tyg.mamy wizyte. Mam do tego czasu porobic badania i brac luteine podjezykowo.
Asia to tak naturalnie poszło-i mogą być bliźniaki?Asia08 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
nick nieaktualny[email protected] ja nie podpowiem z tym nasieniem, bo nie robiliśmy w Artemidzie.
Asia 08 super wieści. Piękne 9 miesięcy. Polecam książkę "Ciężarówką przez dziewięć miesięcy" Kaz Cook.Asia08 lubi tę wiadomość
-
ja już po wycięciu.. jest ok..trochę boli..ale mam z głowy.. teraz następny etap ..asiastokrota, nadziejka88, Gosia321, rybka33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malawiki hmm hmm byłam pewna że nie mają tego w ofercie ale widać jednak się mylę. Jeśli tak powiedział dr to musi tak być :)Jeśli chodzi o wyniki nasienia to jak się nie mylę oczywiście zdaje mi się, że my mieliśmy już je na drugi dzień. Ale nie wiem na 100 % bo już nie pamiętam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 18:37
-
malgos741 wrote:ja już po wycięciu.. jest ok..trochę boli..ale mam z głowy.. teraz następny etap ..