Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:A długo trwal zabieg? wszystko ok?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:Ja nie wiem jak ja wypije 2 l wody. To meczarnia dla mnie!
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Żeby nie doszło do hiperstymulacji zalecają pić dużo wody I dużo białka01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A jeśli chodzi o dietę bialkowa to co najlepiej jeść?Ja narazie pochłaniam duże ilości maślanki,kefiru i jogurty,cos jeszcze oprócz jaj których nie lubię....
Chyba ja najbardziej boję się tej hiperki-ze nie dojdzie do transferu.A tak na marginesie na początek gdy się bierze gonapeptyl to l-4 nie chcą dawać.Ja jestem na bezpłatnym urlopie.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malwiki, tak udalo nam sie naturalnie. Pod koniec czerwca mielismy iui i od tamtej pory bez lekow,lekarzy,obserwacji, zapisywania i liczenia. Tylko kwas foliowy, ale tez nieregularnie bo jakos zapominalam o tym. Juz ostatnio rozmawialismy z mezem, ze chyba musimy pojsc do banku po kredyt a tu o.
Mamy wizyte 10 listopada, niby czwartek a dr P nie bedzie.Tak chcialam do niego trafic...
Dziewczyny, a co to za nowy dr siedzi za plecami? Taki z dywanem na klacie.To jedyne, co rzucało sie w oczy. Wojtek ma na imie.
W ogole, to chyba cos sie pozmienialo bo jak dzwonilam sie rejestrowac, to pani pytala do jakiego lekarza chce. Nigdy wcześniej sie to nie zdarzylo.
Dziewczyny, uda sie wszystkim. Tylko chyba naprawde potrzeba czasu..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Mi też się tak wydaje że większość z nas potrzebuje poprostu relaksu i spokoju,odpuscic.Tylko to nie jest takie proste...te ciągle pytania kiedy będzie kolejne bądź pierwsze dzieciatko,kazdej z nas ciężko o tym mówić.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki, mięsko i rybki to chyba najlepsze źródło białka. Hmm, L4 na gonapeptyl? Nie przyszło mi to do głowy. To w sumie lek blokujący przysadkę, więc nic tam wielkiego się w organizmie dziać nie powinno.
Asia, pan z 'dywanem' jest już od jakiegoś czasu. Któraś tam kiedyś mówiła, że się przyucza.Asia08 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja chciałam l-4 że względu na różne godziny pracy.Niemam gdzie przechowywać leku,a trzeba go trzymać w lodówce.Brac o tej samej porze,gdzie u mnie to nie możliwe gdyż pracuje w 4-brygadowce.
Żadna różnica czy jest to lekki lęk czy bardziej obciazajacy organizm,malo komfortowe są zastrzyki.Ciekawe jak będzie dalej.Ale ja już teraz odpoczywam i się nastrajam.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Malawiki ja też chce iść na zwolnienie lekarskie bo dojdzie mi brać tecetrotide A nie wyobrażam sobie kuc się W pracy w toalecie! ale mi doktor z powiedział że od wizyty monitorujacej dostanę.
-
Miałam wyjście i przyjąć tylko jeden zastrzyk,szkoda że tak późno mi lekarz o tym powiedział bo już urlop załatwiłam.Koszt tego zastrzyku to 330 zł.robia na miejscu.Takze gdyby ktoś nie wiedział to wcale nie trzeba się tak dużo kłuć.Jest zamiennik domiesniowy.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Tak na rozpoczęcie prawidłowej stymulacji dają jak najbardziej l-4. Ja zacznę od 7 listopada aż do bety.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
ana1122 wrote:Malawiki ja też chce iść na zwolnienie lekarskie bo dojdzie mi brać tecetrotide A nie wyobrażam sobie kuc się W pracy w toalecie! ale mi doktor z powiedział że od wizyty monitorujacej dostanę.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
Tak krótkim od dzisiaj start. Pierwszy strzał już byl. A najlepsze jest to że @ trwala niecałe 2 dni I już mnie bolą jajniki