Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Monisiek wrote:Dziewczyny, u mnie ciężko i przykro. Moja jedyna babcia miała udar, nieprzytomna leży w szpitalu. Lekarze mówią, że wszystko w rękach Boga. Na razie walczy, czy wystarczy jej sił?
Przykro mi Monisiek, musisz wierzyć.....pamiętaj, że babcia cię kocha i będzie przy Tobie nawet jeśli nadejdzie jej czas...trzymaj się kochanaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08 wrote:Nie ide na zwolnienie, bo mam kilka niedokonczonych spraw i nie chce zostawiac z tym kolezanki. Chociaż juz nie raz sie przekonalam, ze najlepiej liczyc tylko na siebie...Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Monisiek wrote:Dziewczyny, u mnie ciężko i przykro. Moja jedyna babcia miała udar, nieprzytomna leży w szpitalu. Lekarze mówią, że wszystko w rękach Boga. Na razie walczy, czy wystarczy jej sił?
ale trzymam kciuki zeby slonczylo sie dobrze. Szybko byla pod opieka czy jakis czas po wystapieniu objawow. Kluczowe sa pierwsze 3 godziny jesli w tym czasie chory zostanie opoatrzony to udar moze nie pozostawic zadnych skutkow. Oby wszystko bylo dobrze
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Monisiek trzymaj się I zdrowia życzę dla babci. Dziewczyny dzisiaj 2 zastrzyk A ja czuje jakbym miała gorączkę I jajniki bolą ostro...
-
Ana1122 ja pod koniec stymulacji byłam wykończona mdłości wymioty a o jajnikach nie wspomnę. Mojej jajniki były tak duże że wychodziły poza miednicę małą. Miały ok 10 cm. Potem po wszystkim znowu cierpiałam bo jak dostałam miesiączkę jajniki zaczęły się obkurczać gwałtownie. to była masakra. Dobrze że byłam wtedy w szpitalu i mogłam brać ketonal w kroplówce. w domu bym chyba umarła. Mam nadzieję że Ty przejdziesz to lżej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 23:07
-
Ana1122 Ja przeszłam całą stymulacje bezobjawowo, a wiesz że skończyło się to "niczym". Może twoje bóle dobrze wróżą
Jedynie co, to brzuch miałam wielki, a to jak on był wielki i jak bardzo mi przeszkadzał zauważyłam dopiero jak się zmniejszył i taka ulga przyszła, mogłam znów jeansy nosić hehe.
Wczoraj próbowałam zapisać się na kolejny termin histeroskopii. Toż to z cudem graniczy znaleźć jakiś bliski termin. Bardzo bym chciała mieć to już za sobą.
Podjęliśmy z mężem decyzje, że zrobię tylko histeroskopię (bardziej dla swojego zdrowia) i starania odkładamy na ... bliżej nie określony czas. Oboje mamy już dość lekarzy, badań (moje żyły są już tak zjechane jak u narkomanki).
Teraz tylko spokój nam potrzebny
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
Pisałam do doktor odnośnie rtg I odpisał że muszę mieć nakładki na jajniki. Ale nie podejmę się tego badania za bardzo się boję że wpłynie to na wynik całej procedury
-
ana1122 wrote:Dziewczyny od której godziny otwarta jest apteka pod gryfem
sobota 9-15Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc