Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Mutacje układu krzepnięcia najtaniej pakiet w diagnostyce ok 535zł.
ps Asia gratulacje01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
eve87 wrote:Pazdziernik
24:malawiki1 wizyta rozpoczęcie zastrzyków na wyciszenie
25:malawiki1-rozpoczecie gonapaptylu
25:polopiryna - betowanie 1
27:asiastokrota - betowanie 1
27:ana1122-rozpoczęcie stymulacji-krótki protokó
27:Malgos741 -wyciecie torbieli z piersi
27:Niepokonana -rozpoczecie stymulacji -dlugi protokol
Listopad
1:Izaura-rozpoczecie zastrzykow na wyciszenie
3-4:gosia321 -betowanie
4:Ena -wizyta
7:malawiki1 -wizyta rozpoczynajaca wlasciwa stymulacje
7:eni33 -wizyta
8:ona84 -wizyta
Styczeń
18:Asia-m-b-termin porodu
Luty
03:Leo termin porodu
Marzec
26: eve87 termin poroduProwadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Dziewczyny jaka mialyscie dawkę gonapeptylu? Ja mam po pol ampułki na cala stymulację, tylko te pół to tak na oko mam brać?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
nick nieaktualnyAsia 08 to suoer wieści. Ja na wizytę poszłabym tak po 6 tygodniu od dnia miesiączki, żeby na serduszko się już załapać. Musimy przejąć od Ciebie pozytywną aurę
Eve czyli jednak coś się dzieje u dr W. Ten dr M zawsze dużo gadał na wizytach. Czasem chciałam odbyć wizytę tak na szybcika a ten tratataNiestety kasował za widzenie tak jak dr W. I pytał zawsze o przyrost wagi. Dr W nigdy nie kazał mi się ważyć - a tobie to zalecił? I przystojny
-
Nie wiem ana, jak przy stymulacji. W ciąży nie zaleca się używania farb z amoniakiem. Tak na babski rozum, to wydaje mi się, że nie powinno to mieć większego wpływu, ale ze mnie taki ginekolog jak z koziej rzyci akordeon...
No właśnie, a propos nieznania się na pewnych rzeczach - od wczoraj mam kaszel i martwię się jak skurcze mięśni brzucha mogą wpłynąć na zarodek. Przewertowałam internet i tam, jak zwykle, na dwoje babka wróżyła. Ech, ja chyba nie umiem się nie martwić19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Dziewczyny a ja mam pytanie wiem że kiedyś już o tym było pisane ale nie pamiętam już. Chodzi mi o te badania na wrogość śluzu ile kosztuje i jak to jest jedzie się po seksie czy jak?pomyślałam że może u mnie to być problem jeszcze bo mam powody żeby tak podejżewać.Karcia
-
ana1122 wrote:Dziewczyny czy podczas stymulacji można malować włosy? ma to jakiś wpływ na komórki?
nie które kobiety nie wiedzą że są w ciąży i farbują i nic z dzieciem się nie dzieje... gdy jest się w ciąży to najczęściej kolor nie wychodzi bo szaleją hormony.. to z praktyki ... niebezpieczny jest pierwszy trymest jeśli chodzi o farbowanie, w 2 i 3 trymeście można.. nic się nie stanie.01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
eni33 wrote:Genetyk ze szpitala dzieciecego? A gdzie mąż byl prywatnie u genetyka i ile wizyta kosztuje.
A ja bylam na fundusz poszlam do poradni przed tym podejsciem bo sama chcialam wiedziec czy nic mi nie jest. Tak w szpitalu dzieciecymWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 21:58
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja podczas stymulacji farbowalam bo akurat mielismy chrzciny i trzeba było jakos wygladac☺
ana1122 lubi tę wiadomość
-
polopiryna wrote:Nie wiem ana, jak przy stymulacji. W ciąży nie zaleca się używania farb z amoniakiem. Tak na babski rozum, to wydaje mi się, że nie powinno to mieć większego wpływu, ale ze mnie taki ginekolog jak z koziej rzyci akordeon...
No właśnie, a propos nieznania się na pewnych rzeczach - od wczoraj mam kaszel i martwię się jak skurcze mięśni brzucha mogą wpłynąć na zarodek. Przewertowałam internet i tam, jak zwykle, na dwoje babka wróżyła. Ech, ja chyba nie umiem się nie martwićsą takie preparaty w aptece dla ciężarnych na bazie składników naturalnych, może by syropek pomógł? Ja na początku ciąży walczyłam z zapaleniem oskrzeli i dało radę
Ty też dasz!
polopiryna lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Karcia wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie wiem że kiedyś już o tym było pisane ale nie pamiętam już. Chodzi mi o te badania na wrogość śluzu ile kosztuje i jak to jest jedzie się po seksie czy jak?pomyślałam że może u mnie to być problem jeszcze bo mam powody żeby tak podejżewać.
-
Dziewczyny dziękuje Wam wszystkim za słowa wsparcia i otuchy, jesteście kochane. Cieszę sie że do was dołączyłam. Z wami łatwiej...Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia 08 GRATULACJE, wspaniałe wieści. Cuda jednak się zdarzają. Dbaj o siebie teraz, nie przemęczaj się. powodzenia
Asia08 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualnypolopiryna wrote:
No właśnie, a propos nieznania się na pewnych rzeczach - od wczoraj mam kaszel i martwię się jak skurcze mięśni brzucha mogą wpłynąć na zarodek. Przewertowałam internet i tam, jak zwykle, na dwoje babka wróżyła. Ech, ja chyba nie umiem się nie martwić
Zdrówka życzę.
Ana ja bym pofarbowała. -
Polopirynko, dziękuje za słowa wsparcia ale nie myśl o mnie teraz za dużo. Musisz otaczać sie szczęśliwymi ludźmi i wesołymi wydarzeniami. Nie skupiaj sie na smutasach jak ja
przy poprzedniej próbie jak byłam przeziębiona kazano mi brać na kaszel tabletki "tymianek i podbiał", maść na rozgrzanie "rub arom", i do picia "gripovite" wszystko naturalne i bezpieczne dla bobasa
polopiryna lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
ana dlatego mi się tak wydaje hmmm głupio to pisać ale po seksie na drugi dzień strasznie nie miło pachnę mogę się kompać 100 razy i nic nie pomaga. Dobrze że nie pracuje bo bym z domu się wstydziła wyjść nie wiem dlaczego tak się dzieje skoro mąż ph ma w normie i tak pomyślałam że może właśnie mam tą wrogość i dlatego tak jest.Karcia