Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:A jakie dawki magnezu bralyscie po transferze?Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:Malawiki transfer myślę będzie pod koniec listopada. Czekam na miesiączkę i w 12 dniu cyklu pierwsza wizyta monitorująca.
Emilka a jakie masz komórki na zimowisku? Przypomnij proszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 10:03
-
Karcia wrote:dziewczyny ja swojego psiaka nie oddaje mój to kundel kibol i też jest od cholery i powinien się wabić huragan no ale teraz ma dopieo 8 tygodni to może się ustatkuje jeszcze
a szukam domu dla shih tzu bo wstyd się przyznać ale mam w rodzinie osobę która nie powinna mieć zwierząt i chcą go oddać i gdyby nie to że wziełam 2 tygodnie temu swojego kibola to bym wzieła tego. Chcą go oddać bo pies im sika na łóżko ale tylko wtedy jak z trasy wraca pan który lekko mówiąć go bije więc co się dziwić pieskowi.
Straszne. Popytam ludzi. -
Gosia321 wrote:Jeszcze godzina i sie dowiem. Masakra stres chyba wiekszy niz przed punkcja i transferem. Oby pozytywnie
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Ja tez pije kawkę i trzymam mocno kciuki za Gosie,musi się udać.
Właśnie zaczynam książkę "miłość na szkle" ktoś chętny na lekturę. Dziś ja skończę.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Makumba wrote:Kawkę??
) w tym stanie - KAWKĘ? To tak można?
po prostu w rozsądnych ilościach. Ja piję jedną filiżankę dziennie jak mnie najdzie ochota i robię sobie najczęściej miks Inki i rozpuszczalnej plus dużo mleka.
Makumba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny