Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Nie nic nie wspominał... Ale miał taki męczący kaszel ze oszczedzilam mu wielu pytań ..
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Zapominajka, Asia trzymam kciuki za wasze maleńkie serduszka w brzuszkach.
ana1122, zapominajka, malgos741, lawendowapani, asia-m-b lubią tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Ja różnież trzymam kciuki za wasze maleństwa A także za nasze przyszle brzuszki. Niedługo założymy forum mamusiek
malgos741, zapominajka, Judytka, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
badania LH,prolaktyna,anty-TG, witamina D, i mialam podejzenia tarczycy wiec TSH, i jeszcze FT4,FSH Estradiol,AntyTPO i to chyba wszystko
-
eni33 wrote:badania LH,prolaktyna,anty-TG, witamina D, i mialam podejzenia tarczycy wiec TSH, i jeszcze FT4,FSH Estradiol,AntyTPO i to chyba wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 22:20
-
Witamina D nie wiem czy wazna ja mialam bo moze lekarz zobaczyl ze jestem troche blada. I jak sie okazalo mialam niedobor i teraz lykam codziennie Witamikne D dodal tylko ze duzo pan ma niedobór tej witaminy bo to chyba taki okres brak slonca:-)
-
Cześć dziewczyny, pozwólcie że dołączę do Was. Leczę się w Artemidzie co prawda w Białymstoku, ale na tamtym wątku nikt nie pisze, a tu widzę tętni życiem Moim lekarzem też jest Domitrz. Robił mi laparoskopię i pierwszą IUI, na razie czekam na rezultat, ale dziś mam 29 dc i temperatura spadła, także już na cud nie liczę. Jak namówię męża to może zrobimy jeszcze 2 IUI, a potem zobaczymy. Mam synka 4-letniego Trzymam kciuki dziewczyny.
triss, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Co do witaminy D to ma duży wpływ na płodność. Trzeba uzupełniać braki. Ja biorę 2000 j, ale to i tak mało przy moim niedoborze. Dziś kupię sobie olej lniany budwigowy (trzeba pić 8 łyżek dziennie).
-
triss wrote:Cześć Sandra
Ja też jeżdżę do Białegostoku do dr Domitrza. Trzymam kciuki by Twoje przeczucia się nie sprawdziły. Kiedy zamierzasz testować?
Triss testowałam wczoraj i test śnieżnobiały wręcz, dziś temperatura leży i kwicze.
Asia czytałam, że Tobie się udało, gratuluję, rośnijcie zdrowoasia-m-b lubi tę wiadomość
-
Cześć koleżanko To teraz my na dwóch wątkach
sandra80, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny miałam betę sprawdzić za parę dni no Ale mąż bardzo chciał żebym dziś sprawdziła no to pojechałam.. mam wynik tylko nie wiem czy do końca mi się posię czy nie jest za niski? 8dpt:104 10dpt:303 a dziś czyli 13dpt:790
Dziewczyny umiecie to weryfikować?zapominajka, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Dziewczyny miałam betę sprawdzić za parę dni no Ale mąż bardzo chciał żebym dziś sprawdziła no to pojechałam.. mam wynik tylko nie wiem czy do końca mi się posię czy nie jest za niski? 8dpt:104 10dpt:303 a dziś czyli 13dpt:790
Dziewczyny umiecie to weryfikować?
nie pomogę, w pierwszej ciąży tylko raz betę robiłam. Na belly jest kalkulator przyrostu bety, ale na oko wydaje się być w porządku.asia-m-b lubi tę wiadomość
-
kobietki jesteśmy już
tak więc zaczynamy nowy etap pt."po transferze",
dziś transferowany 1 zarodek 4BB, zamrożono 3 blastocysty... i czekamy
Asia spokojnie
Witam, też nowe dziewczyny i powodzenia życzęAli.G, triss, zapominajka, ola232, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
No pięknie kochana GRATULUJE i kibicuje :*
leo, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Leo trzymam kciuki mocno
Sandra przykro ale wierzę że kolejny raz będzie udany. Chcecie jeszcze raz podejść do IUI?
Asia m b mi się zdaje że beta pięknie rośnie ale jak chcesz być spokojna to wpisz w kalkulator przyrostu.malgos741 lubi tę wiadomość
-
Sandra, witaj w naszym gronie
Leo, super, że wszystko ok i trzymam kciuki za bąbelka
Ja dziś po pierwszej tabletce Marvelonu a 13 lutego mamy wizyte u dr Dormitrza. Żeby ten czas szybciej leciałmalgos741 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko