Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, pewnie nie długo do was dołączę...
Będę podchodzić do IVF w Artemmidzie w Białymstoku.
Czy któraś z Was leczyła się u prof. Wołczyńskiego? Nie wiem czemu, ale właśnie jego wybrałam...malgos741, zapominajka lubią tę wiadomość
-
lawendowapani wrote:Sandra, witaj w naszym gronie
Leo, super, że wszystko ok i trzymam kciuki za bąbelka
Ja dziś po pierwszej tabletce Marvelonu a 13 lutego mamy wizyte u dr Dormitrza. Żeby ten czas szybciej leciał
A Ty chodzisz do doktora do kliniki w Białymstoku czy Olsztynie? Jeśli moja @ przyjdzie w terminie to też planuję że wizyta powinna wypaść 13-14 lutegolawendowapani, leo lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Cześć koleżanko To teraz my na dwóch wątkach
Na of jestem juz dlugo na innym watku, przyszedl czas na inne kroki
Mysle ze marzec kwiecien i ja dolacze do tej kliniki I bedziemy podchodzic do Ivf
Udanego weekendu wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 09:41
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny witamy serdecznie!
malgos741, Judytka, migot_ka, Aasiula lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnymigot_ka wrote:Hej dziewczyny, pewnie nie długo do was dołączę...
Będę podchodzić do IVF w Artemmidzie w Białymstoku.
Czy któraś z Was leczyła się u prof. Wołczyńskiego? Nie wiem czemu, ale właśnie jego wybrałam...
migot_ka lubi tę wiadomość
-
triss wrote:A Ty chodzisz do doktora do kliniki w Białymstoku czy Olsztynie? Jeśli moja @ przyjdzie w terminie to też planuję że wizyta powinna wypaść 13-14 lutego
Triss, ja chodzę do Białegostoku do doktora
Witajcie dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 21:14
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Hmmm...czy Artemida Białystok też zalicza się do tego wątku, czy tylko Olsztyn???
-
Ok, więc ja tu zostaję :)Przyjmiecie mnie?
Dzień dobry
Triss dzięki - teraz już nie mam wątpliwości