Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka witaj fajnie,ze sie robi nas coraz więcej. U mnie dzisiaj pogoda pod psem i nie chce mi się nic robić a tu na obiad do teściowej mamy jechac.. Znowu będzie kłótnia ehh. Wasze teściowe tez lubia sie wtrącać w Wasze życie?Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Co za różnica Białystok czy Olsztyn grunt to ta sama klinika i lekarze ( prawie)... i walczymy w jednym celu
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zapominajka, Asia jak tam mamusie?
Leo jak po transwerze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 11:07
Aasiula lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Zapominajka, Asia jak tam mamusie?
Leo jak po transwerze?Aasiula, malgos741, zapominajka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Judytka kiedy następna wizyta?
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Małgoś ja czuję się dobrze dziękuję! Coś tam czasami zakuje Ale ogolnie jest ok
Leo myślę ze spokojnie możesz testować wcześniej, bo masz podana blastusie 9dpt jak najbardziej.. mi w 8dpt wyszedł już test.. Nie wytrzymałam dłużejleo, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Judytka wrote:Moja kolejna wizyta chyba będzie dopiero w drugiej połowie marca , bo mam się zjawić 19-24 dnia cyklu podczas brania marvelonu. A ty jak?leo wrote:Małgoś a co u Ciebie?
leo, lawendowapani, Judytka, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
leo wrote:Małgoś czuje się dobrze, nic mnie nie boli, psych i fiz jest ok, zastanawiam się tylko kiedy robić bete, bo dr mówił o testowaniu za 2 tyg ( a nie wiem czy wytrzymam:) ) i zastanawiam się nad jakimiś witaminkami ... Ktoś coś poleca?
leo, lawendowapani, Judytka, asia-m-b, Aasiula lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Hey dziewczyny ja mialam drugi cylk na clo i pewnie nie udany. Zaczelo sie od tego ze okres z 27 przesunął sie na 30 dzien nie wiem czy to byla wina luteiny bo przyjmowalam. No wiec na 12 dzien cyklu poszlam na wizyte i dr mowi ze najprawdopodobniej mialam juz owulacje bo usg i estradiol na to wskazywal. Kazal przyjsc 14 dnia cyklu ,powtórzyć esytadiol i progrsteton. Na wizycie doktor potwietdzil ze juz po owulacji. Ja myslalam ze skoro oktes sie opuznil to i owulacja tez moze byc puzniej mimo ze poszlam na wizyte tak jak mialam ustalone wczesniej ale tak sie jednak nie stalo. Podobno owulacja wypadla na 9 ,10. dzien.Mysle ze w tym miesiacu nic znowu nie bedzie mimo ze w tych dniach wspulzylam ale nie tak intensywnie. I znowu czekam na @ i zmiana leku na letrozole i 9 dnia wizyta. A moze ktoras z was brala ten lek.
-
Kochane dziewczyny mam pytanie. zaczęłam Nowy cykl. Mąż bierze antybiotyk bo ma bakterie A ja miałam rozpocząć cykl z clo. Umowilam się do artemidy przed sama owulacja. I co? @ przyszła wcześniej więc na wizycie będę już po owul. Zatem brać clo? Czy poczekać na opinie lekarza? po drugie czy mogę się starać jak mąż bierze antybiotyk?to nasza pierwsza wizyta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 18:55
-
Dziewczyny jutro mam pierwszą wizytę u doktora Zbrocha. Przygotowałam na jutro badania prolaktyny bo z tym mam problem ale nie wiem czy brać ze sobą też wyniki usg dopochwowych. Zastanawiam się bo jest to dowód na występowanie pęcherzyka dominującego przed moim leczeniem bromergonem. Nie wiem też czy brać wyniki cytologii. Bardzo proszę o wasze opinie i rady.
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny jutro mam pierwszą wizytę u doktora Zbrocha. Przygotowałam na jutro badania prolaktyny bo z tym mam problem ale nie wiem czy brać ze sobą też wyniki usg dopochwowych. Zastanawiam się bo jest to dowód na występowanie pęcherzyka dominującego przed moim leczeniem bromergonem. Nie wiem też czy brać wyniki cytologii. Bardzo proszę o wasze opinie i rady.
-
eni33 wrote:Hey dziewczyny ja mialam drugi cylk na clo i pewnie nie udany. Zaczelo sie od tego ze okres z 27 przesunął sie na 30 dzien nie wiem czy to byla wina luteiny bo przyjmowalam. No wiec na 12 dzien cyklu poszlam na wizyte i dr mowi ze najprawdopodobniej mialam juz owulacje bo usg i estradiol na to wskazywal. Kazal przyjsc 14 dnia cyklu ,powtórzyć esytadiol i progrsteton. Na wizycie doktor potwietdzil ze juz po owulacji. Ja myslalam ze skoro oktes sie opuznil to i owulacja tez moze byc puzniej mimo ze poszlam na wizyte tak jak mialam ustalone wczesniej ale tak sie jednak nie stalo. Podobno owulacja wypadla na 9 ,10. dzien.Mysle ze w tym miesiacu nic znowu nie bedzie mimo ze w tych dniach wspulzylam ale nie tak intensywnie. I znowu czekam na @ i zmiana leku na letrozole i 9 dnia wizyta. A moze ktoras z was brala ten lek.Judytka871
ana1122 wrote:Kochane dziewczyny mam pytanie. zaczęłam Nowy cykl. Mąż bierze antybiotyk bo ma bakterie A ja miałam rozpocząć cykl z clo. Umowilam się do artemidy przed sama owulacja. I co? @ przyszła wcześniej więc na wizycie będę już po owul. Zatem brać clo? Czy poczekać na opinie lekarza? po drugie czy mogę się starać jak mąż bierze antybiotyk?to nasza pierwsza wizyta.
malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Judytka wrote:Ja miałam dwa cykle stymulowane letrozolem. Stymulacja ta była do iui. Niestety obie nieudane. Jedna iui była na niepękniętym pęcherzyku ale już ta druga była na pękniętym. Jakoś lekarz źle wyliczył. Letrozol działał u mnie tak samo jak clo z tym że lekarz mówił że woli letrozole do stymulacji
-
eni33 wrote:A moze uda ci sie przelozyc wizyte na taki dzien co ci pasuje.zadzwon do artemidy i sie dowiedz.ja najpierw czekam na okres a potem dzwonie i sie umawiam. Co do bakteri meza to nie wiem
-
eni33 wrote:Ja narazie nie mysle o iui staramy sie na naturalnym cyklu ale mysle ze to nas nie ominie. A czy jest ktos komu przes iui sie udalo. A pamietasz po ile byl ten lek.Judytka871
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Zapominajka, Asia jak tam mamusie?
Leo jak po transwerze?
No ale... Staram sie myślec pozytywnie. Bo na badaniu zarodek sie rozwija i serducho biło wiec czekam z na ten 12 tydz., bo wtedy juz chyba bezpieczniej bedzie.
Czytam Was i trzymam za Was kciuki
Leo, jedz na bete 9 dpt a nawet 8 moze juz wyjsc. Wiem jakie nieznośne to czekanieAli.G, malgos741, Aasiula lubią tę wiadomość