Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola super, będzie razniej
Leo, trzymam kciuki, mocno mocno mocno za jutroleo, malgos741 lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Leo nie bedziesz usypiana do transferu ja bym wzięła przed wyjazdem normalnie.. Ja też miałam transfer na 9:30 i transfer był o 10:00 także spokojnie wszystko się wchłonie..
Ale Leo jeśli masz wątpliwości to zadzwoń do dra. Ja mam duphaston w tabletkach więc inaczej niż Ty..
Staraj się nie panikowac przecież wszystko będzie dobrze! Wszystko będzie pięknie, sama zobaczysz :*leo, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hey ja na pierwszej wizycie bylam w prywatnym gabinecie na. Dr Wasniewskiego na Zientary Malewskiej i tam mialam badanie ginekologiczne i usg dopochwowe,wywiad i wtedy dr zlecil badania krwi w 3 dniu cyklu a potem z wynikami wizyta w 12 dniu cyklu . ale to juz w artemidzie i mysle ze lekarz sam zdecyduje jak to bedzie u ciebie bo kazdy to inny przypadek. Ja tez sie stresowalam ale uwiez mi jest bardzo sympatycznie.
-
A czy warto brać wydruki cyklów z ovufriend? Czy lekarza będzie to interesować? No i powiedziano nam, że pierwsza wizyta 250 zł. Mam nadzieję że już w tej cenie USG, że nie będzie żadnych dopłat do tej wizyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 17:51
-
Mysle ze mozesz wziasc bo zapomnialam dodać ze tez mierze temperature pochwy.bo lekaz kazal ale jak chodze na wizyte to lekaz na to nie patrzy.
-
Ja na pierwszą wizytę miałam wszystkie wymagane badania (mieliśmy nadzieję na rządówkę . Na wizycie doktor Dormitrz zebrał wywiad, zrobił usg i pogadaliśmy o możliwościach. A że z możliwości pozostało in vitro to zaproponował plan i tak jutro zaczynam 1 tabletkę antyków. Faktycznie pierwsza wizyta z programem in vitro kosztuje 250 zł. Mam nadzieję, że następna będzie tańsza ;pArtemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Kochane lekarzy nie interesują te wykresy, poza tym dr Waśniewski kazał mi przestać mierzyć temperaturę.. kazał wyluzowacAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eni33 wrote:Hey ja na pierwszej wizycie bylam w prywatnym gabinecie na. Dr Wasniewskiego na Zientary Malewskiej i tam mialam badanie ginekologiczne i usg dopochwowe,wywiad i wtedy dr zlecil badania krwi w 3 dniu cyklu a potem z wynikami wizyta w 12 dniu cyklu . ale to juz w artemidzie i mysle ze lekarz sam zdecyduje jak to bedzie u ciebie bo kazdy to inny przypadek. Ja tez sie stresowalam ale uwiez mi jest bardzo sympatycznie.
-
Judytka to tak jak ja planuje na kwiecień. .
Judytka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
zapominajka wrote:Asia-m-b robiłaś 3cią betę ???
Zapominajka ile w artemidzie wizyta ciążowa? Bedziesz chodziła do dr Przybylowicza do artemidy? Czy do jego gabinetu?
Jak Twój brzuszek? Mój ciągle tli na @ od czasu do czasu i czasami zakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 20:06
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
malgos741 wrote:Judytka to tak jak ja planuje na kwiecień. .
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Ja tez tak policzylam... teraz ten krem mam sparowac... a w marcu estrofem od 16 dc do końca. . W kwietniu ivf i też wyjdzie na połowę. ..01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
To mamy podobnie. Tobie też lekarz wspominał że w najbliższym czasie chce wykonywać punkcje i transfery w olsztynie??Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Nie nic nie wspominał... Ale miał taki męczący kaszel ze oszczedzilam mu wielu pytań ..
Judytka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyAsia -m-b. Ja byłam u dr Przybylowicza na Hanki Sawickiej, tsk akurat wyszło. Ale to obojętne gdzie. W Artemidzie ma czw i sb, wiec spoko i tam juz jest w komputerze historia, wiec jak wolisz. Aha no i w Artemidzie za wizytę 160 a w gabinecie 200zl.
Ogólnie czuje sie w miarę ok. Brzucho czasem zaboli. Czasem te plamienie. Ale troche sie Uspokoiłam bo we wt u śniegi byłam i dziudzius sie rozwija, serducho bije. Także taki urok. Ale gorsze jest to ze jak sie okazało ciąża bardzo nisko osadzona, tuż nad szyjka macicy i zalecił kanapę i odpoczynek. No trzeba wytrzymać do tego 12 tyg.
Ponadto kazał przyjść na kolejna wizytę na 3 tyg.
Ale wiesz co ja jestem dobrej myśli, gadam sobie do dzidziusia i nie poddaje sie złym nastrojom.
Termin mi wyznaczył na 5 wrzesnialeo, Ali.G, asia-m-b, lawendowapani lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny