Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Leo ale wiesci ... zaciskania wszystko co się da .. kciuki itp. I kibicuję. .
asia-m-b, leo lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja też zastanawiam się nad dr Przybylowiczem i dr Wasniewskim jeszcze nie podjęłam decyzji, ale raczej dr Przybylowicz.. lepiej się czułam u Niego na wizytach.
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Ja też zastanawiam się nad dr Przybylowiczem i dr Wasniewskim jeszcze nie podjęłam decyzji, ale raczej dr Przybylowicz.. lepiej się czułam u Niego na wizytach.
A coś nie Tak Z wasniewskim? bo ja sie do niego zapisałam. 1 wizyta pewnie będzie ogólna. Ale mam nadzieje że będzie miły. Bardzo mnie stresuja takie wizyty -
nick nieaktualnyania 1122, nie, niczym się nie martw, to wspaniały fachowiec, mozna powiedziec lubi trudne przypadki.Bezpłodność to Jego konic. Jest cierpliwy, wszystko tłumaczy.
ja chyba chciałam nawt do Niego iść teraz ale dzwoniłam i podobno na urlopie. A Ty na kiedy masz wizytę ? -
Ja mam dopiero na lutego. więc może coś W tym być. wybrałam go bo słyszałam że ma też swój gabinet gdzie przyjmuje prywatnie więc W razie czego będzie pod ręka. No to U nas będzie mógł się wykazać bo jest tyle rzeczy do omówienia. Ale cieszę się że W końcu W dobrych rękach będziemy. A Nie tak skakać od lekarza do lekarza
zapominajka, malgos741, Judytka lubią tę wiadomość
-
Do Wasnieskiego chodziłam i super lekarz wykrył mi wysoką prolaktyne, prowadził mnie do pierwszej iui.. jest ok jeśli chodzi o leczenie niepłodności.. Ale jeśli chodzi o opiekę w szpitalu to nie ma czasu za to Przybylowicz opiekuje się swoimi pacjentami ( również nie swoimi).. słyszałam od mojej klienki, która była pacjetka dr.W..
Judytka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Również polecam dr Waśniewskiego. Chodziłam do niego prywatnie, przed wizytami w Artemidzie. Miły i rzeczowy, kompetentny i bardzo przyjemny.
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
leo wrote:Zapominajka brzuchol ok, ale jak skakałam po tel dra to trochę zabolał a powiem Wam że banan z buzi nie schodzi:) dziewczyny początkujące- bez obaw- będzie dobrze:)
asia-m-b, leo, lawendowapani, malgos741 lubią tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
triss wrote:No już czekam utęsknieniem na @ a to jeszcze ze 2 tygodnie
Ja po miesiącu odpoczynku też nie mogę się doczekać @. Jeszcze nigdy tak na nią nie czekałam przez te 3 lata.asia-m-b, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leo nie musisz być naczczo, nie musisz też wypełniać pęcherza. Weź tylko koszule na przebranie.
leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
To nie potrafie Ci pomoc.. mi dr Domitrz nic takiego nie mowil, sama o to zapytałam jak rozmawialiśmy o zarodkach przed transferem i odpowiedział, że nie.. To nie jest mój pierwszy transfer 10 lat temu miałam pierwszy i wtedy owszem miałam konkretne wytyczne, żeby był pełen.
Z pełnym pecherzem chodzi o to żeby lekarz miał lepszą "widoczność" widocznie dr Domitrz takowej nie potrzebuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 16:16
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥