Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Judytka wrote:Najpierw wysłuchamy doktora, i po wizycie będziemy z mężem rozmawiać i podejmować decyzje. Nie wiemy czy nie przesunąć całej tej procedury aby in vitro wypadło w kwietniu ze względu na lepsze drogi i spokojniejszy dojazd do Białegostoku.
lawendowapani lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:to tak jak ja chceę...
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
eni33 wrote:Slaby wynik meza tzn. co dokladnia jesli mozna wiedziec?
Z tego co znaleźliśmy w internecie wyniki odpowiadają kryptozoospermii. Analiza nasienia wykazała 200 tys. plemników na 1 ml nasienia. Z tego o ruchu A - 0 plemników, o ruchu B - 7, C - 7, D -30.
-
malgos741 wrote:Emilka ja byłam u dr. Zbrocha super lekarz, wszystko dokładnie tłumaczy... Byłam przez niego prowadzona do iui w październiku.. same iui robił dr. Domitrz... obaj lekarze godni polecenia..
ps. coś bierzesz na prolaktynę?
Na prolaktynę biorę bromergon. Najpierw brałam 1 tabletkę na dzień. Ale po takiej dawce miałam zbyt niski wynik. Teraz biorę pół tabletki. -
Asia-m-b to jeszcze tu - GRATULUJĘ kochana i życzę Ci samych spokojnych nudnych ciążowych dni♡
Ja jutro wybieram się do dr Domitrza. Mam nadzieję że wszystko będzie ok i będziemy mogli wystartować w kolejnym cykluasia-m-b, malgos741, zapominajka lubią tę wiadomość
-
Triss nie może być inaczej tylko OK
malgos741, leo, lawendowapani, Judytka lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Leo, super wiadomość!
leo, malgos741 lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Kochane ja powtorzylam bete i mamy 303 dwa dni temu bylo 104 jejujeju cieszę się bardzo. Dr powiedział, że wizyta za trzy tygodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 14:03
Ali.G, malgos741, lawendowapani, triss lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
malgos741 wrote:Hej dziewczynki. Stwierdziłam że nie będę czekać do lutego z wizytą tylko biorę się do roboty.. idę w środę na wizytę zapoznać się co i jak.. wizytę mam na 18.20..
Hej ja też się odważyłam I zapisałam się na 1 wizytę. mam nadzieję że teraz już będzie Z górki.zapominajka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki...
A więc Leo. Pieknie 5 doba na trensfer dobrze wróży...fajowsko. A brzuchol ok?
Asia-m-b super ze beta rośnie i to wzorcowo, no no...czyli dzieje się dobrze i niech tak zostanie:)
emilka...dr Zbroch jest bardzo cierpliwy i wsłuchuje się w pacjetki, tak słuszałam, ja raz na Niego trafiłam i super sie czułam po wizycie:)
A ja cierpliwie czekam, od 21 go czli tgo mocnego krwawienia, cały czas miałam plamienia, czuje się ok ale obawy są. Dzis ide do dr Prybyłowicza, zdecydowałam że chce aby to On prowadził mi ciąże.malgos741 lubi tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:No i bardzo dobrze Ana nie ma czegovsie bać. Może być tylko lepiej!
Dzięki. I gratulacje. W końcu marzenie osiągnięte. może Dzięki tobie odeszło zle fatum I teraz każda Z nas po kolei będzie się cieszyćmalgos741, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
Asia super beta przyrosla.. Ale się cieszę
asia-m-b lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zapominajka dobra decyzja.. on dobrze opiekuje się w szpitalu swoimi pacjentami w czsie porodu... polecam
zapominajka lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017