Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak w miejskim robilam.. Zaraz jadę po wyniki.. oczywiście sikacza też zrobilam i mam II kreski dlatego też na betę pojechałam dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 14:19
Ali.G, malgos741, zapominajka, lawendowapani, triss, Aasiula lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Tak w miejskim robilam.. Zaraz jadę po wyniki.. oczywiście sikacza też zrobilam i mam II kreski dlatego też na betę pojechałam dziś
asia-m-b, lawendowapani lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Tak w miejskim robilam.. Zaraz jadę po wyniki.. oczywiście sikacza też zrobilam i mam II kreski dlatego też na betę pojechałam dziś
asia-m-b, lawendowapani, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leo napisz jak dojedziecie!
Dziewczyny beta 104 AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU tak się cieszę!Ali.G, zapominajka, lawendowapani, malgos741, triss lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
Asia tak się cieszę ! aż skakalam z radości
Leo czekamy na relacjeAli.G, asia-m-b lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 20:23
zapominajka, malgos741, lawendowapani lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Asia teraz niech rośnie .. superrrr jak się cieszę.. jupiiiiiiiiii
asia-m-b lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Judytka dasz znać czego się dowiedziałaś na wizycie ?
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
asia-m-b wrote:Leo napisz jak dojedziecie!
Dziewczyny beta 104 AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU tak się cieszę!asia-m-b lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Asia extra,super:) a u nas.. o 7.30 przyjęcie, w miarę spoko poszło i na oddział a tam trochę poczekalismy
o 9 z minutami Pan anestezjolog zaśpiewał mi kołysankę poważnie, kilka żartów z dr Domitrzem i... obudziłam się na sali,mąż na mnie czekał a chwilę później podążał za pewną panią do "magicznego" kącika-teraz się śmieje że zszedł do "podziemi" rachu ciacho i po strachu. Ja ponoć "po" rozmawiałam logicznie z dr D. ale oczywiście nic nie pamiętam. Doktor coś mówił mężowi,że było ich 12 ale chyba coś z 6 będą działać i wspomniał że chyba mamy się pojawić we środę(czy to możliwe?że już?) oczywiście poszłam do pań z dyżurki ale tam pani oszczędna w udzielaniu informacji powiedziała że mamy czekać na tel, a dr jest zajęty i pewnie mi powie to samo co ona, więc dała mi znać że jeśli dobrze się czuję to możemy się zbierać i tak też zrobiliśmy. Ogólnie nie powiem że nic nie bolało, według mnie nie tak żeby brać przeciwbólowe i pojechaliśmy do domu
W drodze coś tam czułam,szczególnie na naszych świetnych drogach ale bez przesady. Ciut mnie pobolewa przy śniadaniu,odkaszlnięciu lub siusianiu ale dam radę. Podsumowując dzisiejszy dzień jest ok (no może z wyjątkiem tego kota,który nam wpadł pod koła i uszkodził auto- a to nas wkurzyło) ważne że my cali i zdrowi:) oj to się napisałam:) aaa no i DZIĘKUJEMY za wszelkie wsparcie- jesteście kochaneJudytka, malgos741, Ali.G, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Leo super pięknie
Kochana tak to możliwe, że w środę, ale dr jutro zadzwoni i powie kiedy.. mi tez mówił, że może w trzeciej dobie ale później okazało się, że w piątej.
Teraz odpoczywaj, masz zwolnienie? Ja wzięłam na dwa tygodnie, dr powiedział, że się należy
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny