Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam AMH 1,19 z badania z grudnia, poprzednie miałam w kwietniu i wyniosło 1,89 także w ciągu kilku miesięcy też spadło nieźle (mam zaraz 27 wiosen)Ale lekarz mówił, że dziewczyny z super niskim AMH zachodzą w ciążę, więc się nie poddawajmy.
ola232 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
lawendowapani wrote:Ja mam AMH 1,19 z badania z grudnia, poprzednie miałam w kwietniu i wyniosło 1,89 także w ciągu kilku miesięcy też spadło nieźle (mam zaraz 27 wiosen)Ale lekarz mówił, że dziewczyny z super niskim AMH zachodzą w ciążę, więc się nie poddawajmy.Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Judytka wrote:Czyli też masz niskie AMH. a mogę wiedzieć ile masz wiosenek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2016, 10:49
Judytka lubi tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kurcze, zapominajko daj znać co się dzieje. Martwimy się i trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Dziewczyny, jaka jest szansa, żeby w pierwszym podejściu do ivf przenieść dwa zarodki ? Któraś z Was rozmawiała o tym z lekarzem ?Judytka lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Mi dr Domitrz proponował dwa Ale nie zdecydowaliśmy się.. boję siemnogiej ciąży.. wskazaniem jest wiek: powyżej 35 lat
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. No nieciekawie było. Po wczorajszej super wizycie, w domu zaczęło sie krwawienie i to nie plamienie tulko żywa krew:( Dr Domitz odpisał ze tak moze byc. I zeby jednak nie odstawiać duphostanu.
Cała noc nieprzespana. O 6 wstałam spakowałam sie, umyłam i z myślą zw zakończy sue szpitalem zadzwoniłam do dr. Przybylowicza. Ten powiedział ze jedli nie ma boli a krwawienie ustąpiło. Rozlepili odpoczywać i lezec w domu. Wziac nawet 4 tabl duphostanu i obserwować. Jak sie powtórzy to dzwonić. I tak...
Nie wiem co było przyczyna , skąd to???? Ale kolejne grzebanie tam chyba nie polepszy sprawy. Ale kolejna wizyta dopiero z 4 tyg. Juz prenatalne. Nie wiem jak sprawdzić czy z maleństwem Oki.
Krwawienie ustąpiło mam takie tulko brązowe niewiadomo co. No i leżę....zobaczymy.
Martwie się ale nie poddajęlawendowapani, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Zapominajko, przesyłam ciepłe uściski i dobre myśli :*
zapominajka lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
09.03.2016 - pick up
nick nieaktualny
-
Zapominają cieszę się ze wszystko dobrze cały dzień co chwila na forum zaglądałam.. już nawet mój mąż pytał czy Zapominajka już odpisała ☺
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
leo wrote:Zapominajko leżeć,odpoczywać i tylko spokój >3 . a my...cóż w niedziele Białystok:)
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
Zapominajka trzymamy kciuki by wszystko się ułożyło dobrze
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
nick nieaktualny
-
Zapominajka leż i odpoczywaj.. będzie dobrze..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 08:39
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeo. Spokojnie. To naprawdę nic takiego. Ciesz sie ze jedziesz, że to juz zaczyna się dziać.
Broń Boże nie chce straszyć. Ale po punkcji , jak tylko troche bedzie bolec to bierz kroplówki. Bo prawdziwy bol, przychodzi pózniej , ale nie zawsze. Ja sie zwijalam z bólu, bo pobrali mi aż 18 komórek. Nobi jak potem sie okazało miałam hiperstymulacje. Jajniki mocno powiększone stad ból. Może ale nie mysi bolec. Nie spiesz sie wiec ze wstawaniem i wyjazdem ze szpitala.
Ogólnie sama punkcja jest bieodczuwalns bo śpisz i to jwst nawet miłe.
Także nie bój sie. Tylko po punkcji odpoczywaj.
No i jeszcze jedna rzecz. Maz jak oddaje nasienie to musi isc to takiego pokoju i moj był zgorszona ze tam było mało przyjemnie. Bo naczytalismyvsiw ze w tych pokojach w klinikach gdzie sueciddaje nasienie to jest super i nawet tv. Tu niestety tak nie jest. Ale co tam... Do przejścia.
Trzymam kciuki. Bedzie ok.malgos741 lubi tę wiadomość