Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Judytka wrote:O dr Wołczyńskim nie słyszałam. Ale o dr Domitrz nie mogę powiedzieć nic złego, wszystko się wypytuje, fachowy, miły, potrafi rozchmurzyć smutną minę. I z tego co wiem to dziewczyny też go polecają.
W środę jadę do niego na wizytę "obgadać" procedurę in vitro.
hmm no to muszę się zastanowić jeszcze...
a TY jedziesz w jakimś konkretnym dc czy kazali CI przyjechać kiedykolwiek? Kazali na wizycie już mieć jakieś badania zrobione? ja dzisiaj dzwoniłam i pytałam o cene ivf, pani powiedziała mi 4400 zł - jakiś pakiet, plus leki oczywiście. Czy Wy też tyle płacicie?? -
AniaT wrote:hmm no to muszę się zastanowić jeszcze...
a TY jedziesz w jakimś konkretnym dc czy kazali CI przyjechać kiedykolwiek? Kazali na wizycie już mieć jakieś badania zrobione? ja dzisiaj dzwoniłam i pytałam o cene ivf, pani powiedziała mi 4400 zł - jakiś pakiet, plus leki oczywiście. Czy Wy też tyle płacicie??
Ja będę podchodziła dopiero pierwszy raz więc jakie są dokładnie koszta to nie wiem. Z tego co dziewczyny piszą to wychodzi około 8tys. za wszystko.malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
zapominajka wrote:cześć dziewczyny. Byłam dzis na wizycie....
Jestem szcześliwa, jest serduszko, nawet widziałam jak biło..
Ale ogolnie wizyta trwała niedługo. za duzo lekarz nie powoedział poza tym ,że jest wszystko oki. dostałam wydruk ale to takie jeszcze niewyraźne, serduszka też nie słyszałam bo nie wiem czym ten sprzęt do usg nie ma fonii czy co.
teraz tak sobei myslę że dziewczyny w 8 tc to piszą takie szczegoły a mi tak mało lekarz powiedział, sama musiałam spytac jakie tentno. Powiedział ze 154 to bardzo ładne, z tego co czytałam.
no i za czetery tyg na prenatarne badania mam sie złosić.
No i super widzisz niepotrzebnie się nakręcałaś, przy usg nie słychać bicia serduszka, tylko widać jak bije no i dr widzi oczywiście jakie tętno
Po co Ci więcej szczegółów na tym etapie?
Zapominajka ciesz się tym czasem! celebruj go! staraj się nie kombinować, nie czytać..
Wiele z nas bardzo chciałoby by być na Twoim miejscu więc spokojnie możesz wysłać już parę wirusków
Byłaś na wizycie u dra Domitrza? Ja byłam dziś po receptę i dr przyjmował ale tylko do 10:20Judytka, Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ale ogolnie wizyta trwała niedługo. za duzo lekarz nie powoedział poza tym ,że jest wszystko oki. dostałam wydruk ale to takie jeszcze niewyraźne, serduszka też nie słyszałam bo nie wiem czym ten sprzęt do usg nie ma fonii czy co.
teraz tak sobei myslę że dziewczyny w 8 tc to piszą takie szczegoły a mi tak mało lekarz powiedział, sama musiałam spytac jakie tentno. Powiedział ze 154 to bardzo ładne, z tego co czytałam.
Super, gratulujemy serduszka I też poproszę jednego wiruska Chętnie się zarażę od CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 15:16
malgos741 lubi tę wiadomość
Judytka871
nick nieaktualnyDziekuję, dziewczyny... juz nie marudzę. Oczywiscie muszę się cieszyć i ciesze się,
teraz spokój i relax. Życzę Wam abyście też szybko mogły się cieszyć
asia m b tak dzis byłam.
Przesyłam uściski i same dobre emocjęJudytka, asia-m-b, Ali.G, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zapominajka wrote:Wysyłam wiruski dziewczyny....
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Asiu kiedy robisz betę ? -
zapominajka wrote:Wysyłam wiruski dziewczyny....
Judytka871
Modi wrote:Rewelacyjnie zapominajko teraz możesz być spokojna ! Cieszymy się z Tobą !
Asiu kiedy robisz betę ?
W poniedziałek zamierzam zrobić betęmalgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Zapominajka pisałam do Ciebie wczoraj na IVF prosze odezwij się i daj znać ze wszystko w porządku!Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
AniaT wrote:Judytka jakbym miała takie jak TY to bym była mega szczesliwa! Ja 2 lata temu miałam 0,6 i tak szybko mi spadlo niestety po 3 stymulacjach do in vitro ja mam 35 lat.01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
AniaT wrote:hmm no to muszę się zastanowić jeszcze...
a TY jedziesz w jakimś konkretnym dc czy kazali CI przyjechać kiedykolwiek? Kazali na wizycie już mieć jakieś badania zrobione? ja dzisiaj dzwoniłam i pytałam o cene ivf, pani powiedziała mi 4400 zł - jakiś pakiet, plus leki oczywiście. Czy Wy też tyle płacicie??01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ja o,78Judytka871
Kolejny planowany krok - IVF