Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Leo jak tam dr dzwonił??
Brzuch nie boli dobrze się czujesz?malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej dziewczynki. Stwierdziłam że nie będę czekać do lutego z wizytą tylko biorę się do roboty.. idę w środę na wizytę zapoznać się co i jak.. wizytę mam na 18.20..
leo, Ali.G, lawendowapani, zapominajka lubią tę wiadomość
01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aaaaaaa pięknie Małgoś nawet nie wiesz jak się cieszę!
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
leo wrote:Hej, kurcze jeszcze nie dzwonił a brzucho czuje że jest:) coś zakłuje chwilowo i nic więcej
leo lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Leo do mnie dzwonił na drugi dzień tak około 12 godziny
Nie martw się jeśli jutro nie zadzwoni może Ty zadzwoń.. masz numer?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Poczekaj spokojnie na pewno zadzwoni a jeśli nie to tak do dra Domitrza.
leo, lawendowapani lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Cześć dziewczyny. Dziś byliśmy z mężem w Artemidzie w Olsztynie na badaniu nasienia Wyniki niestety wyszły bardzo złe a ja mam problemy z prolaktyną. Wcześniej leczyłam się tylko ja u mojego gina ale po wynikach męża zdecydowaliśmy się na Artemidę. Wizyta za tydzień - dr Zbroch. Jakie macie wrażenia po wizycie u niego?
-
Emilka, nie znam tego lekarza, ale z czystym sercem mogę polecić Artemide.
U mnie dzis pierwszy dzien @ i w piątek zaczynam brać antykiasia-m-b, malgos741, Ali.G, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Slaby wynik meza tzn. co dokladnia jesli mozna wiedziec?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 18:35
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Zapominajka, Asia jak sie czujecie ?
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Emilka ja osobiście u dr Zbrocha nie byłam Ale słyszałam o nim dobre opinie od dziewczyn ktore leczył w Białymstoku. Także nie martw się dobrze trafiliście.
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
lawendowapani wrote:Zapominajka, Asia jak sie czujecie ?
malgos741, Ali.G lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
Emilka ja byłam u dr. Zbrocha super lekarz, wszystko dokładnie tłumaczy... Byłam przez niego prowadzona do iui w październiku.. same iui robił dr. Domitrz... obaj lekarze godni polecenia..
ps. coś bierzesz na prolaktynę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 18:55
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Judytka na która masz w środę na wizytę?
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF -
Najpierw wysłuchamy doktora, i po wizycie będziemy z mężem rozmawiać i podejmować decyzje. Nie wiemy czy nie przesunąć całej tej procedury aby in vitro wypadło w kwietniu ze względu na lepsze drogi i spokojniejszy dojazd do Białegostoku.
Judytka871
12.2014 - Pierwsza nieudana inseminacja
01.2015 - Druga nieudana inseminacja
10.2015 - Trzecia nieudana inseminacja
11.2015 - Czwarta nieudana inseminacja
Kolejny planowany krok - IVF