Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Dziś 8 dpt niektórym Już wychodza 2 kreski. Masakra jakaś
Glowa do gory czekaj spokojnie na betemalgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ja juz po.Zabieg trwał 10 minut .Pobrano 8 komorek. Dzięki za kciuki.Juz wracam do domku;jeszcze 80km.
Gosia321, polopiryna, malgos741, Karcia, Makumba, Izaura, Asia08, asiastokrota, asia-m-b, nadziejka88 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
malgos741 wrote:chodziło mi o badania bez kasy albo czekania...
malgos741 lubi tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Ja juz po.Zabieg trwał 10 minut .Pobrano 8 komorek. Dzięki za kciuki.Juz wracam do domku;jeszcze 80km.
Makumba, TERA83 lubią tę wiadomość
-
[email protected] wrote:Ja juz po.Zabieg trwał 10 minut .Pobrano 8 komorek. Dzięki za kciuki.Juz wracam do domku;jeszcze 80km.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Storczyki wrote:IUI mialam robiona w 15dc 8.11.16 wiec jeszcze cierpliwie czekam.Dzisiaj jest 27 dc. Moje cykle to 31-32 dni. Jak cos to zrobię betę w czawrtek albo piątek jak sie nic nie zmieni i sama @ nie przyjdzie. Jak ja sie boje...
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Transfer zapowiadany na piątek, chyba że dr.zadzwoni wcześniej. Oby nie.
-
Zaplanowałam sobie zajęcie na dwa tygodnie zwolnienia:) Teraz już musi być ta owulka. Zamówiłam sobie koraliki i będę robiła na szydełku bransoletki. Przynajmniej czymś się zajmę i zrelaksuję.
asiastokrota, Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka orientujesz się jak jest z L4 w Artemidzie, czy wystawią
np,. za dzień w którym jest się tylko na wizycie czy raczej mała szansa a jeśli wystawiają to kiedy, pytam bo urlopu małoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 13:49
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 hmm ja nie brałam jednodniowego zwolnienia bo miałam zaległy urlop więc nie mam pojęcia czy wystawiają na pojedyńcze wizyty. Wiem, że dziewczyny brały niektóre zwolnienie na stymulację ale to takie jest kilku dniowe aż do punkcji a po punkcji też możesz wziąć zwolnienie. Kiedy wybierasz się do Artemidy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 13:57
-
Przejrzałam swoje badania usg z poprzednich lat. No to mam jedno takie też z 12 dnia cyklu. I wyniki podobne są endometrium 5 mm i pecherzyk dominujący 10 mm. Szukam pocieszenia jak tylko mogę
Makumba lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:TERA83 hmm ja nie brałam jednodniowego zwolnienia bo miałam zaległy urlop więc nie mam pojęcia czy wystawiają na pojedyńcze wizyty. Wiem, że dziewczyny brały niektóre zwolnienie na stymulację ale to takie jest kilku dniowe aż do punkcji a po punkcji też możesz wziąć zwolnienie. Kiedy wybierasz się do Artemidy?
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Dziewczyny, punkcja wykonywana jest pod znieczuleniem a transfer tylko za pomocą cewnika ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 14:10
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
Nagietka gratulacje, super wynik. Trzymam kciuki za zapłodnienie wszystkich i prawidłowy rozwój aż do pięknych blastek. Oby transfer był w piątej dobie.POWODZENIA &&&&&&&&&
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
ana1122 wrote:Dziś 8 dpt niektórym Już wychodza 2 kreski. Masakra jakaś
oj niedobrze, bo tylko się stresujesz niepotrzebnie
Ty miałaś dwudniowy zarodek podany w 3 dobie??? no to kto to słyszał w 8dpt testować?
5 dniowa blastka, już mogłaby wyjść ale nie 3 dniowe zarodki!
Kochana uzbrój się w cierpliwość, nie trać wiary! i rób betę za 4 dni
&&&&&&&&&&&&&&&&
W przypadku 3 dniowego zarodka:
1dpt. Embrion się dzieli
2dpt. Embrion staje się blastocystą
3dpt. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt. Blastocysta zaczyna wczepiać się w ściany endometrium
5dpt. Proces implantacji się rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywać" się w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuowany, zarodek wnika głębiej w endometrium
7dpt. Zarodek jest już zaimplantowany
8dpt. Zaczyna być produkowane HCG
11dpt. HCG jest na tyle duże, że można spokojnie robić sikacza
W przypadku blastocysty:
1dpt. Blastocysta wychodzi z otoczki
2dpt. Blastocysta zaczyna wczepiać się w ściany endometrium
3dpt. Proces implantacji się rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywać" się w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuowany gdy zarodek wnika glębiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest już zaimplantowany.
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle dużo, ze można spokojnie zrobić sikaczae_mil_ka, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."