Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Makumba uśmiałam się
Cudna jesteś
Już dostałam @ więc luz nawet się cieszę tym razem. Podzieliłam się rano z Wami swoimi spostrzeżeniami ponieważ nigdy tak nie miałam. Takie "ala brudy" to miałam na koniec @. Tylko tyle
To fajnie, że masz poczucie humoru ❤️, przynajmniej można się pośmiać
Ja zawsze się uśmiecham na widok MIODKA -
Makumba a co nam pozostało, smutasy nie są w modzie, trzeba się uśmiechać i śmiać
Ja też się uśmiecham na widok MIODKA codziennie. Nie wiem co bym bez niego teraz zrobiła, kochany jest
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:A jeszcze brałam Wit K.Dużo tego było ale warto.
Dodatkowo duużo białka. My sobie kupiliśmy białko dla sportowców i codziennie piliśmy w formie koktajlów. -
asiastokrota wrote:Nie miałam sprawdzanego niedoboru witamin, amh 2,63 poziom hormonów w normie mówił dr D, co do witamin to większą dawkę kwasu foliowego, magnez i acard nic więcej. Badania genetyczne miałam tylko robione mutację CFTR w normie, Proakceleryna w normie, protrombina w normie, mam stwierdzoną mutację MTHFR ale tą najłagodniejszą wersję na to mam brać acard, magnez i pić dużo wody. Miałam robione badania immunologicze w gdańsku wyniki na pograniczu normy więc kazali brać Clexan i Encorton w Olsztynie kazali odstawić że niby nie potrzebne. aha mam 34 lata
To o co chodzi?? Czemu nie wyszło? -
Bo widzisz ja jestem DZIWOLĄGIEM :)Nie wiem, liczę na to że za 2 tygodnie doktorek wpadnie na jakiś pomysł co do nas. I że kolejna próba zakończy się pełnym sukcesem
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Narazie jestem na etapie odstawienia wszystkich leków nawet kwasu foliowego, nie odżywiam się zdrowo i "bzykam" tylko i wyłącznie dla przyjemności
Makumba, malgos741, ana1122, Asia08, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Makumba wrote:A jak się liczy? Licząc od 1 dnia okresu zacznie się 8 tydzień.
A do kiedy się czuje bole jak na @? -
asiastokrota wrote:Narazie jestem na etapie odstawienia wszystkich leków nawet kwasu foliowego, nie odżywiam się zdrowo i "bzykam" tylko i wyłącznie dla przyjemności
ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Makumba wrote:Haha!
Ale Halo halo proszę natychmiast wrócić do kwasu foliowego i zacząć odżywiać się zdrowo
Zobaczysz, że doktorek jeden z drugim coś wymyślą. Umówiłaś się z D?Zacznę 5grudnia po wizycie, idę na spotkanie z doktorem Z średnio kumam dr D wolę Z:)
ana1122, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Makumba wrote:W okolicach miesiączki, której nie ma. To jest dopiero uczucie
malgos741 lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja się suplementuję i jem jogurty..reszta na lajcie..dopóki nie uzbieram kasy..
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
No a komu jak nie mamusi
mamusia zawsze najlepiej zrozumie
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
No wiesz może masz rację moja "prawdziwa" mama chyba dopiero niedawno zorientowała się, że nie wymieniamy sie z mężem na znaczki w łóżku
Jesteśmy 7,5 roku po ślubie
Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc