Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Grunt żeby się nie spinać..ja jeszcze tylko porobię te badania genetyczne i chciałabym w lutym albo w marcu ale nie wiem ...wszystko zależy od kasy.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Grunt żeby się nie spinać..ja jeszcze tylko porobię te badania genetyczne i chciałabym w lutym albo w marcu ale nie wiem ...wszystko zależy od kasy.
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Wszystko byłoby prostsze gdyby nie kasa...01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:Ja też będę tylko teraz musiałam od tego wszystkiego odpocząć. Też zbieramy na nowo kasę, ja planuje podejść do kolejnej próby bliżej lata. Wszystko zależy od tego co powie doktorek.
-
ona84 wrote:Tak bym chciala maj- czerwuecAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
malgos741 wrote:dokładnie..ja jeszcze na leki 100% bo nie mam refundacji..Asia
4 x iui
4 próby ivf
Karcia wrote:ana czekamy na wynik bety
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam do oddania Clostibegyt 50mg, 5tabletek ważność do 04.2018 r. W razie pytań moj mail [email protected]. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 09:21
Xissi -
Hej kobietki
. Klinike polecila mi dotychczasowa ginekolog ze slowami ze ona nie moze mi juz pomoc. Wiec chcialanym dowiedziec sie od was w jakich godzinach przyjmowane sa pacjentki czy dlugo trzeba czekac na wizyte, jakie sa ceny oraz jacy lekarze - moze jakis opinie. z gory dzieki za informacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 10:43
-
nick nieaktualny
-
Wracajcie spokojnie Izauro, odpoczywaj i czekamy na dobre wieści co dalej. ile komóreczek pobrali?Asia
4 x iui
4 próby ivf
Tuuuuuucha wrote:Hej kobietki
. Klinike polecila mi dotychczasowa ginekolog ze slowami ze ona nie moze mi juz pomoc. Wiec chcialanym dowiedziec sie od was w jakich godzinach przyjmowane sa pacjentki czy dlugo trzeba czekac na wizyte, jakie sa ceny oraz jacy lekarze - moze jakis opinie. z gory dzieki za informacje
koszt wizyt to 160-250 zł.
Tuuuuuucha lubi tę wiadomość
Karcia -
Izaura wrote:Dziewczyny melduje sie po punkcji
wszystko dobrze, to spanko to nawet przyjemne
wyruszamy do Domku
więcej informacji poprosimy ile komureczek co najważniejsze? oj ale nam się sypią ciążę mikołaj hyba już worek otworzył
Karcia