Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba, swietnie! Z tym drugim bablem to podobnie jak u mnie, tez byl niewyrazny. I zostal jeden.
Tez mam wizyte za ok.4 tygodnie a ze zwolnienie mam do 31.12, to sie chyba tak umowie.
Ja dzisiaj dzwonie ws tych prenatalnych. Zobsczymy na kiedy termin, bo dr S mowila, ze dlugie sa...Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba super wieści ze dobrze rokującą ciaza:) nasza ty mamusiu! Cieszymy się razem z Tobą
A u nas decyzja o ivf tylko start w styczniu bo jakbym teraz poszła to cala stymulacja przypadnie sylwester i pierwszy tydzień stycznia to poczekam miesiąc bo jeszcze by mi po pijaku albo na kacu punkcje robiliMakumba, Asia08, asiastokrota, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Gosia321 wrote:Ten lekko brazowo zolty bedzie dojrzaly. Zielone pieknie wygladaja ale sa niedojrzale
-
Asia08 wrote:Makumba, swietnie! Z tym drugim bablem to podobnie jak u mnie, tez byl niewyrazny. I zostal jeden.
Tez mam wizyte za ok.4 tygodnie a ze zwolnienie mam do 31.12, to sie chyba tak umowie.
Ja dzisiaj dzwonie ws tych prenatalnych. Zobsczymy na kiedy termin, bo dr S mowila, ze dlugie sa...
Też mi dr kazał dzisiaj dzwonić. Fajnie, że za darmoszkę
Asia, ile masz lat? -
Asia masz termin po 20 grudnia? czy masz dzwonić po 20 grudnia??
Jak coś, to trzeba do nich dzwonić codziennie i pytać, bo u nich terminy się zwalniają czasami. Ja tak miałam przy 2 prenatalnych, nie było miejsc, dzwoniłam, dzwoniłam i idealnie się wstrzeliliśmy
Powodzenia :*Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Nie, termin by byl po 20tym. Mam dzwonic codziennie.
Lurcze, skoro tak piszezz Makumba, to ten termin co mi podala bylby ok. Bo pani dr zmienila mi o ponad tydzien wiek ciazy. Jutro bede dzwonic."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia ale termin po 20 to chyba dobrze w Twoim wypadku, no właśnie ze względu na wiek ciąży.
Nie czekaj do jutra, dzwoń teraz, bo zaraz może nie być tych terminów po 20!
Zaklep sobie ten, a ewentualnie będziesz dzwonić, zeby znaleźć coś troche wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 08:57
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Makumba CUDOWNIE Mamusiu ty nasza, GRATULACJE, trzymam kciuki za spokojna ciąże.
Wczoraj nie wytrzymałam do twojej wiadomości, zasnęłam. Rano nie działał mi internet wrrrr. Jestem uzależniona od forum....czy da się to leczyć?Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc