Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia08 wrote:Asia-m-b, ja jej to wszystko powiedzialam. Nawet dwa raxy jej powtarzalam, ale ona uparcie twierdxila ze nic nie moze juz zrobic. Moze sprobuje jeszcze jutro zadzwonic.
Także dzwoń uparcie
-
Karcia pozytywne myślenie to podstawa naszego forum. Teraz ostatnio panuje jakiś wirus co atakuje krtan. Więc na pewno wszystko będzie dobrze. Leż długo niech się dzieje:-)
Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Asiu jego telefon odbiera czasami ta dziewczyna z rejestracji, ale wtedy poproś o to by zanotowała sobie Twoje imię nazwisko i numer i żeby dr P oddzwonił. Zawsze oddzwania
możesz tez napomknąć, że obiecał, że z wizyta nie będzie problemu. Ja byłam w środę to faktycznie jak mnie wpisywała na 21 grudnia to kalendarz jest na full zapełniony ale wpisuje jeszcze na późne godziny takie jak: 19 i 20. Więc ta dziewczyna po prostu nie znała szczegółów, mogłaś jej powiedzieć, że jesteś dr pacjentką z Artemidy i obiecał Ci wizytę. Dzwoń nawet teraz, pewnie jeszcze tam są
Jak się 1 raz umawiałam z dr to zadzwoniłam rano pod nr 602..., dr poprosił żebym zadzwoniła po godz. 13.30 i się zapisała w recepcji. Jeśli nie byłoby miejsca miałam powiedzieć, że dr mówił żeby mnie wpisać na listę rezerwową.
Jak zadzwoniłam, Pani powiedziała ze dr ją uprzedzał i mnie zapisała. Ogólnie miło tam jest. -
Karcia, to pewnie zapalenie krtani. Ja tak czesto mialam, ze tracilam glos. Krtan i tchawica. Ciezko jest, bk gadac nie mozna. Ale to zaden rak.
W takim razie bede uparcie dzwonic.Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
ana1122 wrote:Dziewczyny A jakie wy płyny używacie do podmywania się
ogólnie co tam pod ręką
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
A mi pani w laboratorium gdzie robiłam kiedyś wymaz poradziła stosować do higieny intymnej preparaty dla niemowląt typu hipp albo Johnsons baby.3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
sonia86 wrote:A mi pani w laboratorium gdzie robiłam kiedyś wymaz poradziła stosować do higieny intymnej preparaty dla niemowląt typu hipp albo Johnsons baby.
A kosmetyki dla niemowląt to lepsze? Napakowane chemią szity. Szczególnie wielkich korporacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 00:51
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka, trzymam kciuki.
Karcia, spokojnie, pewnie zwykłe zapalenie krtani. Teraz pogoda taka głupia, to nie trudno o coś takiego.
Ja używam tanich kosmetyków z Biedronki głównie, bo są dobre i tanieTe "lepsze", droższe mnie uczulają, za dużo w nich wszystkiego.
Karcia lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny