Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Ona

Emilka kciuki &&&&&&&&&&&& ♥
Makumba ma racje dżonsony na śmietnik, te rzeczy dla niemowląt z rossmana mają bardzo dobry skład, my całą rodziną używamy i Jachu te będzie tym myty
Każdy używa tego co mu odpowiada. Ja nie toleruje lactacydow i iladianow, które są rekomendowane przez ginekologów, mega mnie podrażniaja, Johnsona używałam przez jakiś czas i tez rewelacji nie było, od dłuższego czasu używam hippa, który jest w miarę ok, próbowałam już naprawdę wszystkiego, bialego jelenia,mydła z nanosrebrem i ideału niestety nie znalazłam, nie wiem co jest że mną nie tak
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....

-
Emilka super wynik,ale będziesz miała pokaźną rodzinkę.To trzymam kciuki za pozytywna betę.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Na razie polozna mowila ze z cukrzycą leczona dietą nie ma problemu, ale teraz na wizycie drP powiedział ze wyniki moje kwalifikuja mnie do insuliny wiec.. zobaczymy co będzieFionka wrote:Ja dostałam skierowanie od lekarza do Wojewódzkiego, ale też myślałam nad Malarkiewiczem. Z tego co pamiętam masz cukrzyce ciążową, więc nie wiem czy Malarkiewicz Cie przyjmie.
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyA Wy jak samopoczucie?[email protected] wrote:Emilka super wynik,ale będziesz miała pokaźną rodzinkę.To trzymam kciuki za pozytywna betę.
-
nick nieaktualnyBo pod koniec ciąży wariują te cukry - szaloneasia-m-b wrote:Na razie polozna mowila ze z cukrzycą leczona dietą nie ma problemu, ale teraz na wizycie drP powiedział ze wyniki moje kwalifikuja mnie do insuliny wiec.. zobaczymy co będzie

. Ja od 33 tc miałam insulinę.
Emilka super wieści
Malawiki - jedziesz jutro do laboratorium? -
Izaura nie wiem co mam czuć, dziś brzuch od rana bolał. Po południu jakiś śluz mi się pokazał,bardziej jak na owulacji. Nie mam pojecia.
Ena nie wiem czy jutro pojede-trochę Sue boje.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Jedz trzymamy kciuki. To I tak nieuniknione. Ja po negatywnym teście myślałam że beta też wyjdzie negatywna mimo że miałam przeczucie że się udało A mąż wierzył do końca I Teraz on wybiera imiona dla dzieci.[email protected] wrote:Izaura nie wiem co mam czuć, dziś brzuch od rana bolał. Po południu jakiś śluz mi się pokazał,bardziej jak na owulacji. Nie mam pojecia.
Ena nie wiem czy jutro pojede-trochę Sue boje. -
nick nieaktualny[email protected] wrote:Izaura nie wiem co mam czuć, dziś brzuch od rana bolał. Po południu jakiś śluz mi się pokazał,bardziej jak na owulacji. Nie mam pojecia.
Ena nie wiem czy jutro pojede-trochę Sue boje.
Ja też się boję i odkładam to... Chyba w poniedziałek pojadę.
Ona 84 - Organizm wysyłam nas czasem dziwne informacje. Kolejny miesiąc musi być szczęśliwy. -
Nagietka słuchaj any, zobaczysz że będzie Mikołajkowy prezent "do buta".
Emilka odpoczywaj i rośnij teraz duża
bralas jakieś leki przed transferem i po? Za crio trzeba płacić?
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....