Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
asia-m-b wrote:Ona
Emilka kciuki &&&&&&&&&&&& ♥
Makumba ma racje dżonsony na śmietnik, te rzeczy dla niemowląt z rossmana mają bardzo dobry skład, my całą rodziną używamy i Jachu te będzie tym myty
Każdy używa tego co mu odpowiada. Ja nie toleruje lactacydow i iladianow, które są rekomendowane przez ginekologów, mega mnie podrażniaja, Johnsona używałam przez jakiś czas i tez rewelacji nie było, od dłuższego czasu używam hippa, który jest w miarę ok, próbowałam już naprawdę wszystkiego, bialego jelenia,mydła z nanosrebrem i ideału niestety nie znalazłam, nie wiem co jest że mną nie tak3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Emilka super wynik,ale będziesz miała pokaźną rodzinkę.To trzymam kciuki za pozytywna betę.
Izaura lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Fionka wrote:Ja dostałam skierowanie od lekarza do Wojewódzkiego, ale też myślałam nad Malarkiewiczem. Z tego co pamiętam masz cukrzyce ciążową, więc nie wiem czy Malarkiewicz Cie przyjmie.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny[email protected] wrote:Emilka super wynik,ale będziesz miała pokaźną rodzinkę.To trzymam kciuki za pozytywna betę.
-
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Na razie polozna mowila ze z cukrzycą leczona dietą nie ma problemu, ale teraz na wizycie drP powiedział ze wyniki moje kwalifikuja mnie do insuliny wiec.. zobaczymy co będzie
. Ja od 33 tc miałam insulinę.
Emilka super wieści
Malawiki - jedziesz jutro do laboratorium? -
Izaura nie wiem co mam czuć, dziś brzuch od rana bolał. Po południu jakiś śluz mi się pokazał,bardziej jak na owulacji. Nie mam pojecia.
Ena nie wiem czy jutro pojede-trochę Sue boje.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Izaura nie wiem co mam czuć, dziś brzuch od rana bolał. Po południu jakiś śluz mi się pokazał,bardziej jak na owulacji. Nie mam pojecia.
Ena nie wiem czy jutro pojede-trochę Sue boje. -
nick nieaktualny[email protected] wrote:Izaura nie wiem co mam czuć, dziś brzuch od rana bolał. Po południu jakiś śluz mi się pokazał,bardziej jak na owulacji. Nie mam pojecia.
Ena nie wiem czy jutro pojede-trochę Sue boje.
Ja też się boję i odkładam to... Chyba w poniedziałek pojadę.
Ona 84 - Organizm wysyłam nas czasem dziwne informacje. Kolejny miesiąc musi być szczęśliwy. -
Nagietka słuchaj any, zobaczysz że będzie Mikołajkowy prezent "do buta".
Emilka odpoczywaj i rośnij teraz dużabralas jakieś leki przed transferem i po? Za crio trzeba płacić?
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....