Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny jesteście wielkie.Maz jak mąż -biorę poprawkę na niego.Łudzę się ze jest zawczesnie.Po mrożaki będę dzwoniła w poniedzialek-nie wiem czy coś jest.To chyba dobry pomysł z tym psychologiem.Napisałam do doktora co dalej i czekam na odpowiedz.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Malawiki przykro mi. Bądź silna I walcz dalej O siebie O małżeństwo i o maleństwo tylko Razem.musicie być dla siebie wsparciem bo to ciężki czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2016, 22:26
Makumba lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bardzo polecam Wam mieszkanie w Białymstoku w którym dziś nocujemy. Dwa pokoje, telewizor, kuchnia, łazienka. Czysto przytulnie i ciepło. Jest Internet. Czyste reczniczki, kosmetyki do mycia. Kawa herbata itp. Mikrofalowka lodowka bardzo wygodne łóżko. 150 zł za dobę tel. 533 036 011.
ana1122, sonia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalawiki tak mi przykro....dlaczego to musi byc tak trudne, zasmucilas mnie bardzo ....i jak tu nie tracić nadziei?
Trzymam mocno kciuki, abys miala mrozaczki. Trzymaj sie cieplo[email protected] lubi tę wiadomość
-
Malawiki, trzymaj sie! Podpisuje sie pod tym, co napisaly dziewczyny. Maz pewnie mial chwile slabosci i na pewno tak nie mysli. Czasem mowi sie szybciej zanim zdazy sie pomyslec. Bedzie dobrze! Musi!
Makumba, [email protected] lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Emilka, az mi sie zachcialo wyjechac gdzies na weekend.
-
e_mil_ka wrote:Ana haha dobre no właśnie takie łóże a tu dupa z zawodów
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Malawiki przykro mi, wiem co czujesz.. ja staram się już 7 lat...
Podpisuję się pod słowami dziewczyn..
Emilka kciuki zaciśnięte..e_mil_ka, [email protected] lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:Malawiki przykro mi bardzo, przytulam mocno. Nie daj sobie wmówić że jesteś winna. To niczyja wina, nie można używać takiego pojęcia jak wina. Niepłodność to choroba obojga bez wskazywania kogokolwiek. Dziś macie zły dzień, nerwy, stres. Musicie od reagować tylko bez kłótni spokojnie. Odsapnijcie trochę, uspokujcie się, przemyślcie wszystko i porozmawiajcie na spokojnie. Polecam wizytę u psychologa nam bardzo pomogła, każde z nas zrozumiało co czuje to drugie. W Artemidzie jest Pani Iza cudowna kobieta, uratowała nasze małżeństwo a mi życie nie przesadzam. Wizyta u psychologa to żaden wstyd. Uspokujcie się i przemyślcie sprawę nic na siłę ale warto spróbować. Jesteście pełno wartościowymi ludźmi obydwoje, warto po walczyć. Trzymaj się kochana, my wszystkie tu wspierany cię z całych sił. Przesyłam do ciebie ciepłe myśli.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Powtórzę bqdanie po 14 dniachyba, takie zalecenie doktora D.Jutro dzwonie do Białego spytać czy są mrożaki-ciąg dalszy walki.Dzięki tesciom z którymi mieszkam mogę sprowadzic męża do pionu.Bardzo mnie wspierają i susza mężowi głowę za całą awanturę. Narazie juz się nie łudzę ale cierpliwie czekam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 12:10
malgos741, asiastokrota lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902