Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam wynik przed podejście do całej procedury ok 2. Teraz badałam po pozytywnej becie to miałam 3 więc podniosłam dawke o 0.25 według zaleceń doktor z który tak doradzil ale nie chciał wchodzić W kompetencje mojego lekarza. Umówić się do endo to tragedia nigdzie nie ma miejsca ale W końcu prywatnie się zapisałam. W piątek dopiero wizyta. powtórzę tsh i ft4
-
Makumba ale jeśli się nie leczysz na niedoczynnosc to masz sprawna tarczyce więc powinno być ok. Ja bym zbadała jeszcze raz za tydzień czy rośnie czy zostało na takim samym poziomie
-
Makumba wrote:To miałaś mniej niż ja. A przed braniem tabletek jaki miałaś wynik?
Nie trzeba być na czczo prawda? Co mam zbadać, tylko tsh? Czy ft3, ft4 i antyTPO? Nigdy nie miałam tego oznaczanego. -
Madlen nie grzesz kochana
2AA to piekna blastka! Kiedys drD mówił mi że literki ważniejsze niż cyferki. A tak poza tym naprawdę zdarza się że i literki C sie zadomowią
Ciężko powiedzieć jak sobie radzić podczas tego czekania. Najlepiej nie wnikać nie analizować internetów skupić sie na czym innym, może jakiejś dobrej książce? I przede wszystkim wierzyć, że się uda! To ostatnie najważniejsze!
Trzymamy kciuki &&&&&&&&&&
Makumba, madlen89 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Mi w rejestracji dziewczyny proponowaly psychologa po poronieniu. Nie skorzystałam ale później żałowałam, bo nie potrafiłam sobie z tym poradzić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2016, 15:50
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
ana1122 wrote:Asia A czy W ciąży można sobie robić inhalacje roztworem soli?Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
asia-m-b wrote:bardzo wskazane, tak samo jak roztwór soli do nosa też, bo niestety kropli nie można!
-
Jak tam wam mija niedziela. Ja jestem na etapie czytania sniezynki. Miłość na szkle przeczytana ale główna bohaterka jak dla mnie masakra egoistka i samolubna. Jak można obarczac kogoś winę za nieplodnosc. I ten tekst ja bym nie dala rady wychowywać nie swoje dziecko A facet to co musi. Nie rozumiem takiego pojęcia I małżeństwa. Taka moja mala myśl;-)
-
Ana nie czytałam tych książek... będę robić remont na raty
kłania się przedpokój i duży pokój..jak ja lubię malować ściany...
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Małgoś silna Z ciebie kobieta:-) podziwiam I mam nadzieję że niedługo będziesz szykowac pokój dla dziecka
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAna ja nie czytałam tych książek, zatem nie przedstawię swojego zdania.
Malgos czyli bierzesz się za odświeżanie gniazdka. Nie lubię remontów.
A i dziewczęta mam newsa. Robiłam dziś betę i wyszła wzorowo jak na zdrową kobietę, ale nieciężarną. No wkur... Się, ale cóż począć - szable w dłoń i toczymy bój dalej.malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Małgoś silna Z ciebie kobieta:-) podziwiam I mam nadzieję że niedługo będziesz szykowac pokój dla dziecka
Izaura, ana1122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ena wrote:Ana ja nie czytałam tych książek, zatem nie przedstawię swojego zdania.
Malgos czyli bierzesz się za odświeżanie gniazdka. Nie lubię remontów.
A i dziewczęta mam newsa. Robiłam dziś betę i wyszła wzorowo jak na zdrową kobietę, ale nieciężarną. No wkur... Się, ale cóż począć - szable w dłoń i toczymy bój dalej.do boju
Ps. no widziałaś mój przedpokój będzie tak samo tylko odświeżony.. bo plama na plamie .. kolorów nie zmieniamy..01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Makumba wrote:Dziewczyny czy wynik TSH 2,6 nie powinien mnie niepokoić?
Badanie robione było przed stymulacją.