Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba wrote:Dzięki Eve.
Byłam w miejskim TSH 2,13 czyli spadło z 2,6
ft4 -1,05
Anty TPO < 5.00 (cokolwiek to znaczy....)
Tsh warto kontrolowac tak jak mowi eve.
Jak juz pisalam nie chcialam cie az tak nastraszyc ale teraz przynajmniej bedziesz spokojna bo pojechalas zrobic wyniki na przyszlosc jak bedziesz sprawdzac to robi sie jeszcze ft3Makumba lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Dzięki Eve.
Byłam w miejskim TSH 2,13 czyli spadło z 2,6
ft4 -1,05
Anty TPO < 5.00 (cokolwiek to znaczy....)Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Małgoś no nie gadaj
u nas też kocurek Maniek ♥ drugi Gruby ♥ ale niestety już nie z nami
Mysza nasza ma alergię i astmę i nie było szans na współżycie
malgos741 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualnyEna wrote:Ana ja nie czytałam tych książek, zatem nie przedstawię swojego zdania.
Malgos czyli bierzesz się za odświeżanie gniazdka. Nie lubię remontów.
A i dziewczęta mam newsa. Robiłam dziś betę i wyszła wzorowo jak na zdrową kobietę, ale nieciężarną. No wkur... Się, ale cóż począć - szable w dłoń i toczymy bój dalej. -
Dziękuję zbieram się by porobić sobie te badania. Zobaczę co jutro powie dr Z
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Dziękuję zbieram się by porobić sobie te badania. Zobaczę co jutro powie dr Z
Asia dzięki jeszcze raz za przepisanie mnie wcześniej na twoją godzinęa na którą masz?
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Małgoś spoko luz, dobrze że sie udało. Usłyszałam najpierw że sie nie da ale nie dałam się zbyć. Ja mam na 15.20
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Ena a jaki mialas wynij tej bety. Tak z ciekawosci pytam
-
e_mil_ka wrote:Dziewczyny bardzo polecam Wam mieszkanie w Białymstoku w którym dziś nocujemy. Dwa pokoje, telewizor, kuchnia, łazienka. Czysto przytulnie i ciepło. Jest Internet. Czyste reczniczki, kosmetyki do mycia. Kawa herbata itp. Mikrofalowka lodowka bardzo wygodne łóżko. 150 zł za dobę tel. 533 036 011.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Makumba wrote:Zapomniałam o tym ft3 z tego wszystkiego
Ale z tego co wyczytałam to wynik wskazywał na niedoczynnosc, a nie nadczynność (napisane było żeby sprawdzić ft4).
Gosia a Wy jaki macie teraz plan?
Chwilowo odpoczywamy
Planuje przebadac sie immunologicznie bo byc moze tam tkwi problem braku zagniezdzenia chociaz mam nadzieje ze nic nie wyjdzie. Ale wole to sprawdzic przed kolejnym podejsciem
Bo dla lekarzy to tylko kolejna stymulacja dla mnie kolejne duze przezycie
I musimy posprawdzac czy poprawiaja sie parametry nasienia jesli nie to chyba decyzja o dawcy choc mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby
Planujemy podejsc kolejny raz na wiosnemalgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
kurcze a ja pamiętam jak się zarzekałam że tylko 1 raz podejdę do in vitro że jeśli się nie uda to widocznie nie jest mi dane a teraz już wiem że będę podchodzić tyle razy na ile mi starczy funduszy ale to też frustrujące że na nic człowieka nie stać bo każdą złotówkę przelicza na wizyty.Więc biorę do serca słowa Makumby że prędzej czy później musi się udać
Makumba lubi tę wiadomość
Karcia