Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana dlatego najpierw będzie z rana sikaniec,jesli wyjdzie pojadę na betę.
asia-m-b lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
[email protected] wrote:Ana dlatego najpierw będzie z rana sikaniec,jesli wyjdzie pojadę na betę.
-
[email protected] wrote:Ana dlatego najpierw będzie z rana sikaniec,jesli wyjdzie pojadę na betę.
Te sikańce naprawdę często nie wychodzą i to są niepotrzebne nerwy. Mi przy becie ponad 400 test ledwo pokazał bladą drugą kreskę.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Malawiki dziewczyny dobrze piszą ..testy często nie wychodzą..najpewniejsza beta..
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Malawiki NIE rób sikańca. Jedź na bete będziesz miała pewność, szkoda czasu, nerwów i pieniędzy. Trzymam kciuki za pozytywną bete &&&&
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:Myślicie że w poniedziałek juz mogę zrobić betę?
Skoro to już będzie 10dt myślę że powinna już wyjść, przecież każą robić po 14 dniach o i po 10 wyjdzieMyśl pozytywnie
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
[email protected] wrote:Myślicie że w poniedziałek juz mogę zrobić betę?
a ja Wam powiem, że jakoś zawsze sikanego najpierw robiłam, jest w tych dwóch kreskach jakaś magia ♥
poza tym mi przy becie niecała 100 wychodził test, a miałam taki tani za 4,99, on jest o czułości 10, w aptece w warmia towers. Na opakowaniu z bobaskiem jest taki "śmieszny" tekst: rekomendowany po IVF, zupełnie nie rozumiem dlaczegoMakumba lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Malawiki kiedy miałaś podany zarodek? Ja w drugiej dobie i 12 dpd miałam betę:146. Ale też zrobiłam sikanca po 14 dniach żeby zobaczyć 2 kreski
mało tego zrobiłam fotę telefonem
Asia m-b jaką miałaś dawkę duphastonu po odstawieniu luteiny? Ale męczę bułę, wiem, przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 11:06
-
Dziewczyny co moge na zaczynajacy die bol gardla? Czosnku, cebuli i imbiru nie rusze. No nie lubie."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba ja miałam podany zarodek w 5 dobie,dlatego czekam z tym sikańcem.poszukam dziś w aptece czułego testu,te co mam w domu wykrywają stężenie powyżej 20.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asia08, miodek, ale nie w gorącej herbacie tylko najlepiej w ciepłej wodzie
A jeszcze lepiej łyżeczką prosto do buzi. Ja ssałam też jakieś tanie pastylki, które w składzie miały tylko miód i cytrynę. Całkiem dobre, ale nie pamiętam nazwy
Można płukać wodą z solą (albo z odrobiną wody utlenionej - paskudne, ale działa), i żeby nawilżyć rozgryzać witaminkę A+E.
Asia08 lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Ja teraz robiła sikance w poniedziałek I wtorek sprawdzalam czy kreska ciemnieje. I zostawiłam na pamiatke
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ale jestem zla... Nie ma dla mnie miejsca na prenatalne, w gabinecie dr P pani mi powiedziala, ze juz w tym roku mnie nie przyjmie... A wczoraj z nim rozmawialm i mialo nie byc problemu."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui