Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Oki już, przepraszam że tak długo czekałaś. Nie zaglądałam tam
ps. ale szkoda że się nie spotkamy w kliniceasiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Fakt trochę lipa, ale jeszcze nic nie wiadomo jak nie teraz to kiedyś na pewno
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Monisiek najszczersze kondolencje. Myślę że Twoja rodzina na pewno czuwa nad Tobą.
Makumba zrobiłam sobie płukanke z sodą, wypiłam herbatę z miodem cytryna i dobra dawką wódki. Nasmarował mnie mąż maścią rozgrzewającą. Leże pod kołderką już czuje po tej wódeczce że będzie oka i inhalacje też robiłam.
malgos741, ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Monisiek najszczersze kondolencje. Myślę że Twoja rodzina na pewno czuwa nad Tobą.
Makumba zrobiłam sobie płukanke z sodą, wypiłam herbatę z miodem cytryna i dobra dawką wódki. Nasmarował mnie mąż maścią rozgrzewającą. Leże pod kołderką już czuje po tej wódeczce że będzie oka i inhalacje też robiłam.
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Emilka czyli wszystko co ci radziłam tylko miało być bez wódki:-) grzeczna dziewczynka. Mam nadzieje że jutro masz wolne I lezysz w lozku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 22:54
-
Monisiek przykro mi kochana
Emilka zdrowia! vit C lewoskrętna 1 gram co parę godzin działa cuda
Izaura i Malawiki &&&&&&&&&&&& dużo wiary dziewczyny słyszałyście o samospełniających się myślach? UDA SIĘ! i koniec!
Poza tym Malawiki ból @ i przelewanie się w brzuchu to były moje pierwsze objawy
Makumba jest dokładnie tak jak mówisz, płeć zależna jest od plemników, więc jeśli ICSI to poniekąd decyduje ręka embriologa, przy IVF decydują plemniczki samodzielnie
Małgoś ufff :* zawsze jest stres przy wynikach, najważniejsze, że jest dobrze
Ciekawe czy moje dziecie da mi dziś pospać, bo ostatnio tak tańczy, że zapomnij matka o spaniu ♥malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
eve87 wrote:Ja się wczoraj stresu najadłam,bo poszłam się kąpać wieczorem a tam krwawienie
Pojechaliśmy na IP i okazało się,że jakiś polip mi się zrobił na szyjce. I to z niego była ta krew. Całe szczęście,że to 'tylko' to i malutkiej nic nie jest. Sprawdziło mnie dwóch lekarzy, do tego usg i ktg i kamień z serca,że Iga ma się świetnie tam w brzuchu. Na usg miała czkawkę, na ktg piękny zapis serduszka, ufff. Po prostu kamień z serca.
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
polopiryna wrote:Ja dzisiaj bigosik zapodam
I zamierzam zrobić tort z masą chałwową, bo gości się spodziewam i chcę sprawdzić czy mi wyjdzie potem mężulowi na urodziny
A tak w ogóle, to mój mąż się urodził w Wigilię, a ja w Dzień Dziecka. Przebije któraś?
polopiryna, Makumba lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Monisiek wrote:Ehhhh, dziewczyny... szkoda słów. Musiałam odwołać wizytę w Artemidzie. Pisałam Wam swego czasu o mojej babci, miała udar pod koniec października. Jutro pogrzeb... Najgorsze jest to, że praktycznie nie mam już swojej rodziny, jest tylko mój mąż i Jego rodzice. I tak mi strasznie źle na duszy, a święta idą.
Makumba, gratulacje.
Emilka - idziesz prosto na oddział, mąż może być przy transferze (mój nie chciał być). Będę trzymać kciuki (mój transfer też był w sobotę, dr D. mi robił).
Teraz nie wiem, co dalej, bo w styczniu mój mąż chyba wybywa i terminy nam uciekną, więc lipa.
Zapomniałam - temat był kilka stron temu - ja też jestem na diecie, od 3 tygodni. Ubyło mi 5 kg. Jestem pod kontrolą dietetyka, który ustalił mi dietę. Nic, tylko w garach stoję, ale efekty powoli widać. 4 posiłki dziennie, dużo warzyw (ale nie surowe), owoce, ryby, chude mięso, kiszonki, zero cukru. Pożyjemy - zobaczymy.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Hej, ja niestety tez nie mam jakichś dobrych odczuc...dopiero 4dpt, a juz mnie kręgosłup boli jak na @. W ogóle dziś to całe rono plakac mi sie chciało ze sie nie uda. Mam typowe obiawy napiecia przed @
Takze glowa do goryBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Izaura wrote:Malawiki a poniedziałek to ktory dzien będziesz mieć po transferze?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902