Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaasia-m-b wrote:Makumba czyli, że synuś będzie?

chociaż mi się te ludowe wróżby nie spełniły
, do słodyczy mnie ciągnęło okrutnie, niby na dziewczynkę, a tu pitol i cukrzyca ciążowa 
Asia zobacz suwaczekkkkk haloooo
Suwaczek dla Karci, bo jest ciekawa jaka płeć
Poważnie to nie wymagam, tylko marzę, zdrowie najważniejsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 20:34
malgos741, Karcia, asia-m-b lubią tę wiadomość

-
Znam to uczucie doskonale. Ale w końcu się udaje. Bidulka[email protected] wrote:Jak mam sie cieszyć jak nic nie czuje?
Taki głos wewnętrzny mi mówi ze się nie udało?!Straszne to jest.
Chociaż los umie płatać figle i a nóż? Jestem dobrej myśli za Ciebie ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 19:00

-
Nie czujesz jak cię dupa piecze od klapsow?[email protected] wrote:Jak mam sie cieszyć jak nic nie czuje?
Taki głos wewnętrzny mi mówi ze się nie udało?!Straszne to jest. -
Ehhhh, dziewczyny... szkoda słów. Musiałam odwołać wizytę w Artemidzie. Pisałam Wam swego czasu o mojej babci, miała udar pod koniec października. Jutro pogrzeb... Najgorsze jest to, że praktycznie nie mam już swojej rodziny, jest tylko mój mąż i Jego rodzice. I tak mi strasznie źle na duszy, a święta idą.
Makumba, gratulacje.
Emilka - idziesz prosto na oddział, mąż może być przy transferze (mój nie chciał być). Będę trzymać kciuki (mój transfer też był w sobotę, dr D. mi robił).
Teraz nie wiem, co dalej, bo w styczniu mój mąż chyba wybywa i terminy nam uciekną, więc lipa.
Zapomniałam - temat był kilka stron temu - ja też jestem na diecie, od 3 tygodni. Ubyło mi 5 kg. Jestem pod kontrolą dietetyka, który ustalił mi dietę. Nic, tylko w garach stoję, ale efekty powoli widać. 4 posiłki dziennie, dużo warzyw (ale nie surowe), owoce, ryby, chude mięso, kiszonki, zero cukru. Pożyjemy - zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 19:20
Karcia, asiastokrota lubią tę wiadomość
Monisiek -
Ja chce żeby było wszystko ok. Jak będą bliźniaki to będę szczęśliwa jak ciąża pojedyncza to też. Aby wszystko było dobrze no I zdrowie najważniejsze. Narazie jem za troje:-) A najgorsze jest to że lodówka ma rok A już na mnie warczy:-)Makumba wrote:Ana a Ty pewnie będziesz miała bliźniaki, co?
Chciałabyś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 19:19
malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Monisiek przykro mi. Tule. Bądź silna. Pamiętaj że babcia I twoja rodzina jest cały czas Z tobą I w twoim sercu.
Monisiek lubi tę wiadomość
-
A wiesz że Nie myślałam nad tym. Myślisz że więcej?Makumba wrote:W ogóle mam wrażenie, że z invitro jest więcej chłopców. Co myślicie?
-
Może tak być że więcej chłopaków bo przed owu naturalnie wychodzą dziewczynki A W okolicy owu chłopakiMakumba wrote:Monisiek bardzo mi przykro. Tym bardziej zawalcz o swoje.
Ana pewnie głupoty gadam, z tego co widzę tylko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2016, 19:41
-
z ust to mi wyjełaśana1122 wrote:Emilka musisz wypróbować wszystkiego. Np zrób sobie grzanca, gardło przepłukać trzeba woda Z solą . I dużo W cieplym leżec. No ja jeszcze robię sobie inhalacje z soli morskiej
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Anetka jakie masz zastrzyki?anetk89a wrote:Dziś mam 2 dc jutro zaczynam zastrzyki i 8dc mam na pierwsze usg przed IUI. Dziewczyny jak było u Was?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24: polopiryna - betowanie 2
24: Asia08 - betowanie 1