Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:No to tak dziewczęta, podjeliśmy decyzję że podchodzimy do 4 próby ale raczej blizej lata. Doktor powiedział ze daje nam szanse na dziecko bo mamy chociaz jeden zarodek do podania. Zalecił zrobienie histeroskopi i kariotypu. Proponuje krótki protokół i może zarodek nie 5 dobowy tylko młodszy
Powiedzcie gdzie robi sie te badania i ile kosztuja, jak długo się czeka. Któraś coś podpowie???
Ana doktorek wspominał że miał dziś pacjentkę z ciążą bliźniaczą, powiedziałam że wiemasiastokrota lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:A myślisz, że nie podglądają? Może nie własnymi oczami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 21:40
malgos741, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:No to tak dziewczęta, podjeliśmy decyzję że podchodzimy do 4 próby ale raczej blizej lata. Doktor powiedział ze daje nam szanse na dziecko bo mamy chociaz jeden zarodek do podania. Zalecił zrobienie histeroskopi i kariotypu. Proponuje krótki protokół i może zarodek nie 5 dobowy tylko młodszy
Powiedzcie gdzie robi sie te badania i ile kosztuja, jak długo się czeka. Któraś coś podpowie???
Ana doktorek wspominał że miał dziś pacjentkę z ciążą bliźniaczą, powiedziałam że wiem
a później zadzwonić do Przychodni tel.89 539 32 00 lub 01.. jesli chodzi o fundusz nfz, jak prywatnie to i tak najtaniej w dziecięcym..
Histeroskopię to nie robiłam ale Ana ci odpowiedziała..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 21:49
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ana1122 wrote:Malgos menopur 600 masz wazmy do 2019:-)
i cały czas trzymam kciuki... za ciocine bąbelki
ana1122 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ana1122 wrote:Ja też im trochę powiedziałam O forum bo wspomnialam O tym że mają ładne powodzenie ivf. Doktor był dumny.
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:a mówiłam że cię bardzo lubię
i cały czas trzymam kciuki... za ciocine bąbelki
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Ana doktorek wspominał że miał dziś pacjentkę z ciążą bliźniaczą, powiedziałam że wiem
Oprocz kariotypow pewnie lekarz zleci wam inne badania genetyczne takze warto bo zaoszczedzisz ok 1.5 zl na 2 osoby za caly pakiet badanasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
ana1122 wrote:A co mu mówiłas? Też O skutecznosci ivf?
Jednej nie dawno właśnie wyszła pozytywna beta i czeka na pierwszą wizytę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 22:12
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Ana kurczę gratuluję ale masz szczęście za 1 razem i od razu 2 tylko pozazdrościć. Malawiki bardzo mi przykro trzymaj się kochana niestety wiem co czujesz. Za kilka dni nabierzesz siły do dalszej walki kiedyś w końcu musi się udać z tym tylko że Ty masz już jedno szczęście a ja walczę o pierwsze.
Karcia -
asiastokrota wrote:Kazał zrobić kariotyp nic wiecej
to dobrze czy źle???
asiastokrota lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ona84 wrote:A to rodzinny moze dac skierowanie do genetyka?Ja mysle o ivf caly czas i jak bym byla zdecydowana to co musze najpierw zrobi.z tego co wiem to mam bede szla dlugim protokolem01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyIzaura wrote:A ja szaleje juz z tego czekania, płacze co chwila...nie radze sobie w ogole z emocjami...nie wiem co zrobie jak sie nie uda, chyba jestem jednak za slaba na to wszystko, dobrze ze moj Mąż chociaż jest kochany i mnie ogarnia troche, choć widze ze jest mu tez bardzo ciężko. ..
Rozumiem Cię doskonale...rollercoaster emocjonalny. Ja jak zaczynam wpadać w paranoję to intensywnie zaczynam sobie wyliczać co mam, z czego jestem dumna-mnie pomaga. -
Makumba wrote:A myślisz, że nie podglądają? Może nie własnymi oczami
Moze lepiej nie wiedziec. ,)"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui