Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
I zapomniałam dodać najważniejszego !! Wszystkim staraczkom życzę powodzenia i trzymam kciuki. A dla tych którym się już udało dużo zdrowia
Karcia lubi tę wiadomość
11.2016 - niedoczynność tarczycy
02.2017 - podwyższona prolaktyna
03.2017- 3 cykle z letrozolem
Dluga przerwa ze staraniem...
01.2019 - 2x inseminacja
04.2019 - start in vitro dlugi protokół
05.2019 - punkcja pobrano 17 komórek, szóstego dnia powstala blastka o notach 333.
Crio 😔
Zmiana kliniki Novum Warszawa
Listopad start procedury
4.12.2019 transfer dwudniowca 😄
30.12.2019 ❤
3x❄ dwudniowcow -
Cześć Kacha. Doktor W jest naprawdę dobrym specjalista I jesteś W dobrych rękach. Ile macie lat?
Kacha5000 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Czesc Kacha.
Chyba umre. Tak mnie plecy miedzy lopatkami bola, ze lezec nie moge nawet. -
Ena wrote:Jezuuuu świdruję w pamięci i już nie pamiętam. Asia 08 już odpisała.
Ja dziś byłam na wizycie. ENDO 14 mm, pękły dwa albo trzy pęcherzyki. Jezuuuu to musi się udać. Pójdę na betę w sobotę za tydzień. Jutro jadę na wczasy do rodziców na Mazowsze.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Ana, Makumba- mnie odpukac jyz troche glowa nie bolala. Ale jak bolala, to ciezko bylo mi stapac taki to byl bol.
Oby Wam szybko przeszlo, bo to niefajne jest.
Z tymi objawami to moze tak byc. Ja jakies dwa tyg.temu kilka razy wymiotowalam (przewaznie wieczorem) a na poczatku ani razu mi sie nie zdarzylo.
Emilka, Ciebie tez ferie obowiazuja? Czy musisz pracowac? Jak nowa koleznka?"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Dziewczyny jeszcze nic z tego od wczoraj od 14 na porodówce.. skurcze są ale jeszcze nie te o które nam chodzi.. zobaczymy co dalej
Dziękujemy za wszystkie kciuki i dobre myśli! Cennie je zbieramy
Ena &&&&&&& tym razem się uda!Karcia lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Karcia i ciągle wierzę, że to dziś. Tak jak mówiłaś
ana1122, Karcia lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Karcia i ciągle wierzę, że to dziś. Tak jak mówiłaś
asia-m-b, malgos741, Karcia lubią tę wiadomość
-
Ena SUPER wieści, postarałaś się kochana. Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno &&&&&&, powodzenia. Odpoczywaj u rodziców, relaksuj sięAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Witaj Kacha, napisz coś o Was i dziel sie z nami swoimi doświadczeniami. Dr W to wspaniały człowiek, trzymaj sie go, powodzeniaAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc