Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
KALENDARZ WIZYT I WAŻNYCH DAT

Październik
21:polopiryna - betowanie 1
24: polopiryna - betowanie 2
24: Asia08 - betowanie 1
26: Asia08 - betowanie 2
Listopad
13:makumba-betowanie
15:makumba - betowanie
27:ana1122-tescik
Styczeń
04:nadziejka88-wizyta
16:Karcia-wizyta
18:Asia-m-b-termin porodu
25:asiastokrota - wizyta
25:Asia08 - wizyta
26:ona84 - wizyta
30:eni33. -wizyta
Luty
03:Leo termin porodu
xx: Karcia - podejście do ivf
xx: e_mil_ka - podejście do crio
Marzec
26: eve87 termin porodu
xx: izaura - podejscie do crio
xx: Malgos - podejście do ivf
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Powiedziały że 3 tygodnie. Jakby było coś Nie tak to by dzwonili po 2 tygodniach. Na pewno jest dobrze. ja Nie wierzę W ten test pappa bo on i tak nic nie wnosi dla mnieAsia08 wrote:Nie, ja mam 25, zmuenilam bo zapisalam sie do dr P do jego gabinetu.

Ana, ciekawe ile bedziesx czekac na wynik z krwi. Ja nadal czekam, od 17 grudnia chyba. ;/ I jyz sue martwie, ze cos nie tak... -
Ja mam wynik testu z krwi za 2 tygodnie od badań prenatanych - tak się umówiłam. Konkretnie, na odbiór: data i godzina.ana1122 wrote:Powiedziały że 3 tygodnie. Jakby było coś Nie tak to by dzwonili po 2 tygodniach. Na pewno jest dobrze. ja Nie wierzę W ten test pappa bo on i tak nic nie wnosi dla mnie
W teście pappa chodzi o stosunek ilosci białka pappa, betaHCG i wielkości przeziernosci karkowej. Dodatkowo dochodzą wszystkie parametry z tego mierzenia i wysnuwają wniosek. W kierunku: downa, Edwardsa, patau.
Podobno przeziernosc karkowa jest najważniejsza. Powyżej 3 jest wynikiem kiepskim.
Piszą, że skuteczność 90%.
No i to test przesiewowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 18:29

-
Dlaczego nie wnosi dla Ciebie?ana1122 wrote:Powiedziały że 3 tygodnie. Jakby było coś Nie tak to by dzwonili po 2 tygodniach. Na pewno jest dobrze. ja Nie wierzę W ten test pappa bo on i tak nic nie wnosi dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 18:30

-
Ale jaja, to jak dziecię leżało?ana1122 wrote:Długość, kark i głowke bo twarzy Nie pokazał więc przegrody nosowej Nie było widać
normalnie W szoku jestem że to tak trudno zmierzyć. Jeszcze trochę utrudnial 2 zarodek bo Jeszcze się nie wchlonal. Robił mi doktor D W Olsztynie
-
Bo nawet jak wyjdzie coś nie tak to dla mnie nic nie wnosi bo to można urodzić zdrowe też dziecko. Aby taka informacja ogólnaMakumba wrote:Dlaczego nie wnosi dla Ciebie?
-
Asia08 ja podlegam pod kodeks pracy a nie pod kartę nauczyciela wiec ferie i wakacje mnie nie obowizują. Normalnie chodzę do pracy. Plus jest taki że nikt mi dupy nie zawraca
. Koleżanka spoko bardzo ją polubiłam ale czy sobie poradź to mam wielki znak zapytania. Ogólnie jest kumata ale mam ogólnie mieszane uczucia.
Asia08 lubi tę wiadomość
-
Jak trafiłam do dr W to miałam wysoką prolaktynę po zleconych przez niego badadaniach...brałam leki i prolaktyna spadła..a ciązy niet teraz jestem na końcu listy...Kacha5000 wrote:A jaka diagnoza u Ciebie?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ana miło Was było poznać i dbaj o ciocine maleństwo..
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Dziewczyny kochane! Janek urodził się o godz: 15:15 z wagą 3750g mierzy 55cm dostał 10 punktów

Jesteśmy bardzo szczęśliwi!!!! Ściskamy serdecznie
Asia08, ana1122, Karcia, asiastokrota, Ali.G, natty85, e_mil_ka, malgos741, eve87, Fionka, eni33, Izaura, nadziejka88 lubią tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥

"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Super gratulacje!asia-m-b wrote:Dziewczyny kochane! Janek urodził się o godz: 15:15 z wagą 3750g mierzy 55cm dostał 10 punktów

Jesteśmy bardzo szczęśliwi!!!! Ściskamy serdecznie
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
Mi również było milo. Moj mąż mówi że gadula jesteśmalgos741 wrote:Ana miło Was było poznać i dbaj o ciocine maleństwo..
malgos741 lubi tę wiadomość
-
No i niech mi któraś powie że ja nie mam coś z czarownicy
super Asia gratulacje odpoczywajcie sobie a jak dojdziesz do siebie to prosimy o więcej informacji
Asia08, asiastokrota, Makumba, malgos741, asia-m-b, nadziejka88 lubią tę wiadomość
Karcia -
Karcia to ty wroz nam same dobre rzeczy!Karcia wrote:No i niech mi któraś powie że ja nie mam coś z czarownicy
super Asia gratulacje odpoczywajcie sobie a jak dojdziesz do siebie to prosimy o więcej informacji 
malgos741, Karcia lubią tę wiadomość