Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o wyniki badania z krwi, to ja sobie podglądałam na moim koncie z Diagnostyki, bo tam właśnie wysyłają. I tak - w laboratorium krew była dwa dni po pobraniu czyli 23 grudnia, babki w Artemidzie mówiły, że czeka się 14 dni roboczych. Przez wolne dni, których ostatnio było sporo, wszystko się przeciągnęło w czasie.
Z Artemidy jeszcze do mnie nie dzwonili, ale w internecie wynik miałam w przedwczoraj. Nic nie pisałam, bo nic mi on nie mówi. Czekam do wizyty (30.01) i zobaczymy jak to lekarz zinterpretuje.19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
A jeśli chodzi o ruchy, to nie czuję, ale czuję jak mi się tam wszystko rozciąga. W ogóle to jeszcze nie mam brzuszka ciążowego, tylko "sadełkowy"
Mam chyba dość szerokie biodra, więc maleństwo ma sporo miejsca i do przodu wypycha na razie tylko troszkę. Jakiś czas temu widziałam się z dziewuchą, która miała ciąże młodszą o 3 tygodnie, a brzuszek odstawał już dość mocno...tylko ona chudzina
malgos741, Makumba, asiastokrota lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Polopiryna, nawet nie wiesz jak mi ulzylo po Twoim wpisie. Ja tez nic nie czuje, brzuch mam sadelkowy. I tylko jak leze na plecach, gwaltownie sie porusze to mnie tam ciagnie na dole."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
asiastokrota wrote:Karcia oficjalnie mianuje cię forumową CZAROWNICĄ
Teraz skup się i nam tu wszystkim bobasy proszę wyczarować czy co ty tam robisz
Karcia -
Karcia wrote:oj wyczaruję z miłą chęcią ale nie wszystkim sobie nie sobie jedynie co wyczaruje to chyba rozwód...
Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:oj wyczaruję z miłą chęcią ale nie wszystkim sobie nie sobie jedynie co wyczaruje to chyba rozwód...
Karcia, Asia08 lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Karcia wrote:wiecie co ja naprawdę mam męża debila i do ivf niestety nie będę podchodzić a co najlepsze nie mam gdzie mieszkać od 1 lutego super się nowy rok zaczyna
-
Polopiryna mówisz że ten test pappa robia w diagnostyce a jak to sprawdzić? Jakie ci wyszło prawdopodobieństwo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2017, 21:56
-
ana1122 wrote:Polopiryna mówisz że ten test pappa robia w diagnostyce a jak to sprawdzić? Jakie ci wyszło prawdopodobieństwo?19.03.2016 - I iui
, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
nick nieaktualny
-
nie mamy gdzie mieszkać bo mamy pojebanego właściciela co aby bierze kase za wynajem a wszystkie naprawy na naszej głowie i ostatnio zgłaszaliśmy mu kilka razy że leci woda z junkiersa i nie tylko to z pretensjami że to nie nowe to może lecieć i dziś wchodzę do mieszkania a tak woda się leje w mieszkaniu woda stoi dzwonie po niego a on na mnie z ryjem że kur... że to nasza wina itp to się wkurzyłam i mu powiedziałam co myślę i powiedział że do końca miesiąca tylko. A mąż taka pizda i stwierdził że mogłam się z nim nie kłucic wyobrażacie sobie to jakiego mam kurde obrońce z koziej dupy i mamy możliwość wyremontowania takiego pomieszczenia na wsi u mamy wtedy kasy na in vitro by nie było ale on twierdzi że on z moją mamą się nie dogada a i tak na ivf szkoda kasy bo już i tak się raz nie udało. Ręce mi opadły i w takich chwilach mam poczucie że zmarnowałam sobie życie...Karcia
-
Karcia bedzie dobrze dacie rade to chwilowe nerwy. Dodam ze moj mąż tez nigdy za mna nie obstaje.
-
Asia08 wrote:Polopiryna, nawet nie wiesz jak mi ulzylo po Twoim wpisie. Ja tez nic nie czuje, brzuch mam sadelkowy. I tylko jak leze na plecach, gwaltownie sie porusze to mnie tam ciagnie na dole.
-
Karcia wrote:możemy ale nie za takie pieniądze a i tak już ledwo starcza i co całe życie tułać się jak bezdomny
Karcia lubi tę wiadomość
-
Makumba, cos tak czytalam, i ze na prawym tez nie mozna. Jak leze na wznak to staram sie nogi podkurczac, bo inaczrj mnie ciagnie. No i bardzo krotko tak wyleguje.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karcia ja wynajmuję lokal na salon i niestety powiem ci że wszystko co się zepsuje to ja muszę naprawiać nie właściciel, jedynie co możecie się dogadać co do elementów stałych mieszkania tzn. kuchenka, zlew, muszla klozetowa czy podłogi, kafle, okna i drzwi.. resztę niestety musicie sami naprawiać..
ps. u mnie awaria prądu po jednej stronie nie działają gniazdka bo robią spięcie, rok temu było naprawiane i po roku jest to samo.. muszę znów wzywać elektryka, tak samo jest z kranami itd
Jeśli chodzi o wypowiedzenie to nie może was wyrzucić ot tak, obowiązuje jakaś umowa i termin wypowiedzenia..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017