Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciąży trzeba dużo pić i wiem że przed transferem też ok 2 litry dziennie. .01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ale z tym piciem to Tak. Wody nie lubię więc ratuje się kawa zbozowa herbata czarna ale dużo nie można więc owocowa ale tam co chwilę czytam W necie że jakiego skladu nie wolno pić więc unikam no i szklankę mleka dziennie
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A Tak teraz pijesz Tak wszystkich plynow ile? około 1 litra?
Watpie, zeby to byl litr... ja po prostu nie lubie pic."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ana ja jeszcze nie testuje bo nic nie robilam szykuje sie dopiero do 2 próby.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 21:46
-
e_mil_ka wrote:Monisie o endo sie nie martwię. Minimum żeby podejść do ivf jest 7 mm. Dostane progesteron to podrośnie do transferu:). Oby u Ciebie dół szybko minął
Tera podziwiam Cie za cierpliwość.
Ena już jutro wszystko się okażewizytę mam dopiero na 16.00
ale wzięłam sobie urlopik a co tam
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
ana1122 wrote:Dziewczyny A duzo pijecie wody W ciąży? Bo ja przed to pilam aby 2 kawy dziennie I ewentualnie jakiś sok 1 szklanka I ciężko jest mi się zmuszać żeby pić
Wczoraj miałam nieprzyjemna sytuację w nocy, po tradycyjnym wypiciu szklanki wody przed snem nie chciało mi się wstać i przetrzymałam. Tak mnie zabolała chyba nerka, że przez chwilę się nieźle zwijalam.
Z herbat podobno mozna pic ile wlezie rooibos. -
A u nas jak nie urok to sraczka
Normalnie zalamana jestem
Emek w piatek popazyl sobie nogi zaczol sie jaracPoparzenie 1 i 2 stopnia od piatku zmiany opatrunkow oby przeszczep skory nie byl potrzebny. Do tego zastrzyk przeciwtezcowy - nie mam pojecia czy nie wplynie na wyniki nasieia. Za miesiac i za pol roku kolejne jego dawki.
W nastepnym tygodniu bede dzwonic do D czy nie trzeba wszystkiego przsowac. Mam nadzieje ze nie. No chyba ze do momentu wygojenia oparzenBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:A u nas jak nie urok to sraczka
Normalnie zalamana jestem
Emek w piatek popazyl sobie nogi zaczol sie jaracPoparzenie 1 i 2 stopnia od piatku zmiany opatrunkow oby przeszczep skory nie byl potrzebny. Do tego zastrzyk przeciwtezcowy - nie mam pojecia czy nie wplynie na wyniki nasieia. Za miesiac i za pol roku kolejne jego dawki.
W nastepnym tygodniu bede dzwonic do D czy nie trzeba wszystkiego przsowac. Mam nadzieje ze nie. No chyba ze do momentu wygojenia oparzenGosia321 lubi tę wiadomość
-
Gosiu bardzo mi przykro mam nadzieję że nie przeszkodzi to waszym planom, zdrowia dla męża.
Gosia321 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Gosia masakra... współczuję.. jak czytałam post to już mnie bolało... aby ładnie się wszystko zagoiło.
Gosia321 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Współczuję. Zdrowia dla niego. A ty musisz sie uzbroic w cierpliwosc. Ja wlasnie siedze w artemidzie bo bylam oddac krew na reszte badan, czystosc poch i krzywa cukrową. Bo dr chcial to u mnie sprawdzic Wlasnie ja wypilam ochyda
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
-
eni33 wrote:Współczuję. Zdrowia dla niego. A ty musisz sie uzbroic w cierpliwosc. Ja wlasnie siedze w artemidzie bo bylam oddac krew na reszte badan, czystosc poch i krzywa cukrową. Bo dr chcial to u mnie sprawdzic Wlasnie ja wypilam ochyda
-
Panie doradzily mi zeby wziasc troche cytryny wiec wzielam i troche wcisnelam. I jakos poszlo ale pod koniec juz bylo ble. To takie slodkie i dziwne jak bys na chama jadla lyzkami cukier czuc takie grudki jak pijesz. ale dasz rade.
-
ona84 wrote:ej a jak jest z tym progesteronam ma byc wiekszy przez to ze pekly2pecherze czy nie ma znaczenia czy jeden czy dwa byly