Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Też Chyba wezmę trochę cytryny. Bo ja teraz ograniczam cukier i jogurt owocowy jest dla mnie bardzo słodkieni33 wrote:Panie doradzily mi zeby wziasc troche cytryny wiec wzielam i troche wcisnelam. I jakos poszlo ale pod koniec juz bylo ble. To takie slodkie i dziwne jak bys na chama jadla lyzkami cukier czuc takie grudki jak pijesz. ale dasz rade.
-
Ja przy 2 pęcherzykach miałam 32. Wtedy pierwszy raz myślałam że jestem W ciąży Ale lekarz mnie sprowadził na ziemie i powiedział że Taki wynik Trzeba podzielić na 2ona84 wrote:jutro ide zrobic dopiero tydzien po iui,ale juz bym poszla
-
Makumba a ja bym jadłam słodycze miskami Taka mam ochotę Ale boję się tego cukru.Makumba wrote:Gosia masakra! Zdrowia życzę!
Ana dla mnie też wszystko jest za słodkie. -
Bo Już mi wyszedł wynik na granicy normy. Boję się cukrzycy ciążowej i ograniczam. Już Tak nie tyjeMakumba wrote:Mi też wróciła chęć na słodycze i je jem czasami. Tylko mam wrażenie, że są bardziej słodkie niż są.
Czemu się boisz cukru? Oprócz tego, że to syf niezdrowy. -
eni33 wrote:Panie doradzily mi zeby wziasc troche cytryny wiec wzielam i troche wcisnelam. I jakos poszlo ale pod koniec juz bylo ble. To takie slodkie i dziwne jak bys na chama jadla lyzkami cukier czuc takie grudki jak pijesz. ale dasz rade.
o kurcze, ciekawe jak ja za tydzień zareaguję.
Najwyżej się porzygam, haha.
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
nick nieaktualnyCześć
Gosia 321 - oj współczuję mężowi. Oby się szybko zagoiło i nie przeszkodziło w procedurze.
Eni a ten wymaz na czystość pobieraly ci laski z recepcji? A mnie ta glukoza smakowała
Emilka powodzenia. Wyjedź wcześniej do kliniki, bo drogi masakra.
Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Makumba, a wiesz ze ta waga u dr P to zle wazy? Mi ubylo na niej 5 kg na istatnuej wizycie. Ale dr powiedzial, ze oni wiedza ile oszukuje ich waga.
No chyba, ze moja oszukuje dodajac 5kg. 
Gosia, zdrowia dla meza. Ja mialam w dziecinstwie poparzone stopy woda, bol pamietam do dzisiaj.
Gosia321 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Ja się cieszę,że u dr W nie ma pomiarów na wizytach
choć u mnie to najwięcej przybywało na początku ciąży. Teraz o dziwo mowi się,że w III trymestrze sie najwiecej przybiera ,a u mnie waga praktycznie w miejscu stoi. Mysle,ze na poczatku to zmiana trybu życia z bardzo aktywnego na bardzo leniwy
zrobiła swoje. A co do glukozy - polecam wypicie jej na raz
nie zdążyłam na dobre poczuć jej smaku i było po wszystkim. Dziewczyna obok mnie piła łyczkami i krzywila sie coraz bardziej z każdym kolejnym.
-
A wlasnie dziewczyny, ktore juz rodziły - po porodzie wskazana jest jeszcze jakaś wizyta-kontrola u ginekologa? Jesli tak to po jakim czasie? Tak sie zastanawiam,bo w razie czego do dr W juz musiałabym sie zapisać,bo tam terminy na maj już są..
-
Tak pobierala mi ta mila bladynka Emilka.
Ena lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Makumba ty nasza ciężarówko:) a co juz tyle ważysz w ciąży ze na wadze pojawia sie "error" i sie waga psuje?
Oczywiście to slodko żarcik w twoja stronę
dbaj o siebie i maluszka a my wszystkie trzymamy kciuki:)
Tak, cos w tym stylu haha! Wzięła i wysiadła! I to nie bateria...
nadziejka88 lubi tę wiadomość

-
Asia08 wrote:Makumba, a wiesz ze ta waga u dr P to zle wazy? Mi ubylo na niej 5 kg na istatnuej wizycie. Ale dr powiedzial, ze oni wiedza ile oszukuje ich waga.
No chyba, ze moja oszukuje dodajac 5kg. 
Gosia, zdrowia dla meza. Ja mialam w dziecinstwie poparzone stopy woda, bol pamietam do dzisiaj.
Kocham wagę u doktora! Śmieję się z niej za każdym razem!
Asia08 lubi tę wiadomość