Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eni33 wrote:Panie doradzily mi zeby wziasc troche cytryny wiec wzielam i troche wcisnelam. I jakos poszlo ale pod koniec juz bylo ble. To takie slodkie i dziwne jak bys na chama jadla lyzkami cukier czuc takie grudki jak pijesz. ale dasz rade.
-
ona84 wrote:jutro ide zrobic dopiero tydzien po iui,ale juz bym poszla
-
Makumba wrote:Gosia masakra! Zdrowia życzę!
Ana dla mnie też wszystko jest za słodkie. -
Makumba wrote:Mi też wróciła chęć na słodycze i je jem czasami. Tylko mam wrażenie, że są bardziej słodkie niż są.
Czemu się boisz cukru? Oprócz tego, że to syf niezdrowy. -
eni33 wrote:Panie doradzily mi zeby wziasc troche cytryny wiec wzielam i troche wcisnelam. I jakos poszlo ale pod koniec juz bylo ble. To takie slodkie i dziwne jak bys na chama jadla lyzkami cukier czuc takie grudki jak pijesz. ale dasz rade.
o kurcze, ciekawe jak ja za tydzień zareaguję.Najwyżej się porzygam, haha.
Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyCześć
Gosia 321 - oj współczuję mężowi. Oby się szybko zagoiło i nie przeszkodziło w procedurze.
Eni a ten wymaz na czystość pobieraly ci laski z recepcji? A mnie ta glukoza smakowała
Emilka powodzenia. Wyjedź wcześniej do kliniki, bo drogi masakra.Gosia321 lubi tę wiadomość
-
Makumba, a wiesz ze ta waga u dr P to zle wazy? Mi ubylo na niej 5 kg na istatnuej wizycie. Ale dr powiedzial, ze oni wiedza ile oszukuje ich waga.
No chyba, ze moja oszukuje dodajac 5kg.
Gosia, zdrowia dla meza. Ja mialam w dziecinstwie poparzone stopy woda, bol pamietam do dzisiaj.Gosia321 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ja się cieszę,że u dr W nie ma pomiarów na wizytach
choć u mnie to najwięcej przybywało na początku ciąży. Teraz o dziwo mowi się,że w III trymestrze sie najwiecej przybiera ,a u mnie waga praktycznie w miejscu stoi. Mysle,ze na poczatku to zmiana trybu życia z bardzo aktywnego na bardzo leniwy
zrobiła swoje. A co do glukozy - polecam wypicie jej na raz
nie zdążyłam na dobre poczuć jej smaku i było po wszystkim. Dziewczyna obok mnie piła łyczkami i krzywila sie coraz bardziej z każdym kolejnym.
-
A wlasnie dziewczyny, ktore juz rodziły - po porodzie wskazana jest jeszcze jakaś wizyta-kontrola u ginekologa? Jesli tak to po jakim czasie? Tak sie zastanawiam,bo w razie czego do dr W juz musiałabym sie zapisać,bo tam terminy na maj już są..
-
Tak pobierala mi ta mila bladynka Emilka.
Ena lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Makumba ty nasza ciężarówko:) a co juz tyle ważysz w ciąży ze na wadze pojawia sie "error" i sie waga psuje?
Oczywiście to slodko żarcik w twoja stronędbaj o siebie i maluszka a my wszystkie trzymamy kciuki:)
Tak, cos w tym stylu haha! Wzięła i wysiadła! I to nie bateria...nadziejka88 lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Makumba, a wiesz ze ta waga u dr P to zle wazy? Mi ubylo na niej 5 kg na istatnuej wizycie. Ale dr powiedzial, ze oni wiedza ile oszukuje ich waga.
No chyba, ze moja oszukuje dodajac 5kg.
Gosia, zdrowia dla meza. Ja mialam w dziecinstwie poparzone stopy woda, bol pamietam do dzisiaj.
Kocham wagę u doktora! Śmieję się z niej za każdym razem!Asia08 lubi tę wiadomość