Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny, muszę przemyśleć kwestię tej aktywności, macie rację. Z jednej strony wolałabym ćwiczyć, mieć zajęcie, wiem, że to jest zdrowe, lepiej tam się wszystko w środku rusza, endorfiny, wiadomo. Ale jak ma zaszkodzić to rzeczywiście bez sensu.
Martwi mnie wielkość pęcherzy, ale dr Z mówił, że są prawidłowe, więc tego się trzymam.
I dziękuję za wszystkie dobre słowa, teraz się przydadzą podwójnie.Marzenia się spełnia -
ana1122 wrote:Amh masz dobre? Maz wyniki dobre?
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyAsiastokrota to tak jak my nieznamy przyczyny. Nie badalismy jeszcze kariotypu i immunologii i jedno nieudane ivf. Za kazdym razem jak przypominasz swoją historię to Cie podziwiam i wydaje mi sie że ja nie ma, az tyle siły....mamy 3 mrożaczki, jeśli Nimi się nie uda to raczej sie poddamy....
asiastokrota, J_agoda lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:AMH 2,63 wyniki wszystkie dobre mamy i ja i mąż
-
nick nieaktualnyeve87 wrote:Otóż to, dlatego tez my mamy wózek Bebetto ale juz fotelik Cybex. Choc wsród znajomych połowa brała foteliki z zestawów 3w1 a i sam pan z Maluszka nas przekonywał do tego,ze nie warto przepłacać za markowy fotelik. Ja tam czuję się spokojniej wiedząc,ze ten co mamy przeszedł odpowiednie testy,itd.
Masz Model Nico? Szkoła rodzenia fajna sprawa. Ja bardzo chciałam chodzić ze względu na męża - ja zawsze otaczałam się dziećmi,a czego nie wiedziałam to w necie wyczytałam, a mąż zielony... Nie zdążyłam pochodzić do szkoły rodzenia, bo trafiłam do szpitala.
Leo - ja odciągałam swoje mleko na kryzysy i mroziłam. Bałam się, że jak będzie konieczność przejścia na mm to nie zaakceptuje specjalistycznego, bo Zuzka była uczulona na białko mleka krowiego. Dużo tego uzbierałam w lodówce, ale nie przydało mi się.
-
Makumba wrote:Eve nie wiesz ile to w ogólności trwa?
U Malarkiewicza to jest jeden weekend?
Na Jarotach 2x w tygodniu po 2 godziny czyli tam trzeba parę razy pojechać.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Dzięki Izaura dlatego byłoby nam łatwiej jakby kariotyp wyszedł zły. Zakończyło by się to wszystko. Już nie mamy siły jedziemy na oparach....Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Ja już po wizycie. Endo 10mm pęcherzyk 21mm. Estradiol 380. Wizyta jutro. Zgadnijcie u kogo ;(
Dziewczyny jeszcze jest Prywatna Szkoła Rodzenia przy Pediatrycznym Centrum Rehabilitacji "Reholandia”.
Jagoda - czyli wizyta ok. Dwa pęcherze - podwójna szansae_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ana1122 wrote:Asia naprawdę dziwny przypadek jesteście:-\ długo się staraliscie naturalnie?
Staraliśmy się 3 lata, potem trafiliśmy do dr W, cztery inseminacje a potem ivf
Storczyki lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Tak Jagoda mieliśmy już wszystko, teraz w marcu jeszcze histeroskopia ostatnia próba i koniec, dośćAsia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Tak Jagoda mieliśmy już wszystko, teraz w marcu jeszcze histeroskopia ostatnia próba i koniec, dość