Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby masz racje. Zawsze myślałam że mam totalnego pecha że nie udaje mi się zajść W ciąże. Że jestem sama z tym problem. jak doktor D powiedzial tylko ivf to był dla mnie wyrok. Ale pomyślałam tyle przeszłam więc spróbuję może się uda I się udało. Mimo że myślałam że zajde w ciąże I skończą się problemy A jednak zawsze coś się działo najpierw torbiele potem szpital I na koniec wiadomośc że u jednego maleństwa przestalo bic serduszko. A mimo to dziękuję że jedno maleństwo jest U mnie W brzuszku I dzięki niemu jestem przeszczesliwa i będę walczyć dalej jeśli będę spotkać przeszkody po to żeby zobaczyć maleństwo całe I zdrowe U mojego boku! I życzę każdej z was aby doczekała się swojego upragnionego szczęścia
TERA83, Ena, Asia08, Gosia321, asiastokrota, leo, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTERA83 wrote:A i trzymajcie jutro kciuki za moje a raczej nasze usg czas się dluzy. .. to będzie 5 tydz.5 dni myślicie że coś już będzie niby przy takiej becie powinno być już widać ale czy słychać
Asiastokrotka brawo za podejście. Kibicuję wam!!!asiastokrota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomocy. Przetrzymalam siku i boli mnie pecherz. Czuje, ze lapie mnie zapalenie. Czy jakies tabletki mozna brac? Jak mi nue przejdzie do rana, to zadzwonie do dr."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:Dziewczyny pomocy. Przetrzymalam siku i boli mnie pecherz. Czuje, ze lapie mnie zapalenie. Czy jakies tabletki mozna brac? Jak mi nue przejdzie do rana, to zadzwonie do dr.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
heh przecież w sumie już dziś Walentynki- mam nadzieję, że to będzie najpiękniejszy prezent na usg
odpowiedni do dnia
e_mil_ka, asiastokrota, leo lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
nick nieaktualny
-
To mam noc z glowy... A tak staralam sie uwazac.
Czy jak zadzwonie do dr P o 7mej rano to nie bedzie za wczesnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 02:25
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Na pęcherz zurawine i dużo pić wody żeby wyplukac bakterie. wiem że jak wychodzi U nas bakteria W moczu to zaraz kładą do szpitala i dają antybiotyk. Może zrob sobie wynik z moczu
-
ana1122 wrote:Na pęcherz zurawine i dużo pić wody żeby wyplukac bakterie. wiem że jak wychodzi U nas bakteria W moczu to zaraz kładą do szpitala i dają antybiotyk. Może zrob sobie wynik z moczu
W czwartek jade zrobic, bo za tydzien wizyta.
Juz jedt lepiej. Myslicie, ze moge cis kupic sama w aptece czy lepiej zadzwonic do dr?ana1122 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:W czwartek jade zrobic, bo za tydzien wizyta.
Juz jedt lepiej. Myslicie, ze moge cis kupic sama w aptece czy lepiej zadzwonic do dr?