Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi, chyba rzeczywiście lepiej znać powód. Ale same zobaczcie, dużo jednak siedzi w głowie. Ja w pierwszą ciążę też zaszłam mając wskazanie na ivf, miałam odczekać 3 miesiące i podejść, a tu w cyklu, który miał być ostatni, wyskoczyła niespodzianka - tak jak u Terry.
Asiu Wam też takiego cudu zupełnie znikąd życzę.TERA83, asiastokrota lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
ana1122 wrote:A po tym poronieniu próbowaliście naturalnie? Bo ja chyba zaraz po porodzie będę się starać O 2 maleństwo bo jak znowu mi się tak długo zejdzie to będzie duża różnica wieku jak poczekam
, a miało być 3.
Marzenia się spełnia -
Oczywiście że tak, staramy się cały czas, teraz na nowo odkrywam radość z przytulanek z mężem dla czystej przyjemności a nie po to by mieć dziecko
J_agoda lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ena wrote:Masz Model Nico? Szkoła rodzenia fajna sprawa. Ja bardzo chciałam chodzić ze względu na męża - ja zawsze otaczałam się dziećmi,a czego nie wiedziałam to w necie wyczytałam, a mąż zielony... Nie zdążyłam pochodzić do szkoły rodzenia, bo trafiłam do szpitala.
My jestesmy po pierwszych zajęciach SR i w sumie nawet fajnie. Sporo par się nazbierało, same brzuchatki wokół
Pani położna trochę się powtarzała dzisiaj i jakoś tak dało się wyczuć to nastawienie na SN,ale w sumie może to wszędzie tak jest. Zobaczymy jak bedzie na następnych zajęciach. Mąż też powiedział,że po tych zajęciach jeszcze to cały ten poród i przyjście na świat małej coraz bardziej realne się stają
Makumba, Ena lubią tę wiadomość
-
J_agoda wrote:Przykro mi, chyba rzeczywiście lepiej znać powód. Ale same zobaczcie, dużo jednak siedzi w głowie. Ja w pierwszą ciążę też zaszłam mając wskazanie na ivf, miałam odczekać 3 miesiące i podejść, a tu w cyklu, który miał być ostatni, wyskoczyła niespodzianka - tak jak u Terry.
Asiu Wam też takiego cudu zupełnie znikąd życzę.
Masz racje, ze duzo siedzi w glowie. My tez jak odpuscilismy i zaczelismy rozmawiac o ifv, to test wyszedl pozytywny. Ale ciezko jest tak odpuscic po paru latach staran.
J_agoda lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
J_agoda wrote:Przykro mi, chyba rzeczywiście lepiej znać powód. Ale same zobaczcie, dużo jednak siedzi w głowie. Ja w pierwszą ciążę też zaszłam mając wskazanie na ivf, miałam odczekać 3 miesiące i podejść, a tu w cyklu, który miał być ostatni, wyskoczyła niespodzianka - tak jak u Terry.
Asiu Wam też takiego cudu zupełnie znikąd życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 22:03
J_agoda, asiastokrota, Fionka, Asia08, eni33 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Dzięki dziewczyny za miłe słowa i wsparcie. Będzie co ma być, najważniejsze że mam poczucie iż zrobiliśmy wszystko co było można. Plan może jest dla nas inny....
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Ja za was wszystkie też trzymam kciuki, za szczęśliwe porody i poczęcia.
Asia08, Makumba, Ena, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
Asia ja wysłałam męża do rodzinki wrócił oboje byliśmy stesknieni więc i wszystko było na spontana a nie pod kalendarz. ..
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
A i trzymajcie jutro kciuki za moje a raczej nasze usg czas się dluzy. .. to będzie 5 tydz.5 dni myślicie że coś już będzie niby przy takiej becie powinno być już widać ale czy słychać
J_agoda, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
I taki jest plan więcej spontanu i radości, kalendarzom mówimy stanowcze NIE
TERA83, J_agoda, Asia08, e_mil_ka lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
TERA będzie dobrze jutro zobaczysz, czekamy na pozytywne wieści. Jutro lenie się w pracy i trzymam kciuki mooocno.
TERA83 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
TERA83 wrote:A i trzymajcie jutro kciuki za moje a raczej nasze usg czas się dluzy. .. to będzie 5 tydz.5 dni myślicie że coś już będzie niby przy takiej becie powinno być już widać ale czy słychać
TERA83 lubi tę wiadomość
-
TERA83 wrote:A i trzymajcie jutro kciuki za moje a raczej nasze usg czas się dluzy. .. to będzie 5 tydz.5 dni myślicie że coś już będzie niby przy takiej becie powinno być już widać ale czy słychać
TERA83 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Ale tu pozytywnie! Aż miło się czyta
TERA83 lubi tę wiadomość