Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:A jak się czujesz?
Juz jest ok, dziekuje.
Musze zrobic jeszcze raz posiew po tym antybiotyku.sonia86, Makumba lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ena wrote:Na usg to nie wiem, ale jak moja Zuzanna miała owiniętą szyję pępowiną to zapisy ktg wariowały. Raz tętno masakrycznie wysokie, a raz mega niskie. Mialam często usg, ale chyba tego nie widzieli na usg, bo nic nie mówili. Mialam przez to zwiększoną ilość badań ktg i badania przepływów.
Jezuuuu ale współczuję tej dziewczynie. Bożeeee -
eve87 wrote:Ja jestem podobnego zdania. Nigdy bym sobie nie wybaczyła gdyby przez moje jakiekolwiek zaniedbanie coś się stało.
Makumba wyrazy współczucia dla koleżanki
U mnie dr W sprawdzał na ostatniej wizycie czy Malutka nie jest wlasnie owinięta pępowina. Tylko wiadomo,że to się pewnie w każdej chwili moze zmienić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 21:06
-
nick nieaktualnyMakumba wrote:Ena a w którym miesiącu odkryli, że mała jest owinięta pępowiną? I jak na to wpadli? Też się nastresowałaś...
Makumba lubi tę wiadomość
-
Terra ja farbowałam włosy całą ciążę - najpierw o fryzjera, specjalną farbą bez amoniaku a potem w domu jakimś szamponem. Jestem siwa jak babcia i sobie nie wyobrażam bez farby.
Ena mam nadzieję do zobaczenia
Emillka mnie wszystko kłuje, boli, wzydma, jak na @. Ciekawe.e_mil_ka lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
Jagoda u mnie od rana kiedy wzięłam nospe wszystko puscilo caly dzien żadnych dolegliwości. Juz sama nie wiem co myśleć. I tak nie mam na nic wpływu. Bedzie co ma być. Oby u Ciebie nie pojawiła się @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 22:26
J_agoda lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Ena to też miałaś przeżycie. Dobrze że wszystko zakończyło się ok:-)
Makumba a ty jak się czujesz? masz te klucia jeszcze?ana1122 lubi tę wiadomość
-
Jagoda dzięki. .. myślę że wstrzymam się do 14 tygodnia.zobaczę co lekarz jeszcze powie nie chodzę do pracy więc jakoś wytrwam
Dziewczyny będzie dobrze to forum jest od wspierania chyba a nie dołowania piszmy o szczęśliwych historiach a od razu na sercu lepiej. .. życie samo pisze scenariusze
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Jagoda dzięki. .. myślę że wstrzymam się do 14 tygodnia.zobaczę co lekarz jeszcze powie nie chodzę do pracy więc jakoś wytrwam
Dziewczyny będzie dobrze to forum jest od wspierania chyba a nie dołowania piszmy o szczęśliwych historiach a od razu na sercu lepiej. .. życie samo pisze scenariusze -
TERA tak jak napisałaś forum jest od wspierania ale mysle ze nie tylko wtedy kiedy są dobre chwile ale tym bardziej wtedy kiedy któraś z nas przeżywa chwile złe. Informacja od Makumby o tej tragedii jest dla nas wszystkich przestrogą i dzięki temu wszystkie będziemy bardziej czujne.
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:TERA tak jak napisałaś forum jest od wspierania ale mysle ze nie tylko wtedy kiedy są dobre chwile ale tym bardziej wtedy kiedy któraś z nas przeżywa chwile złe. Informacja od Makumby o tej tragedii jest dla nas wszystkich przestrogą i dzięki temu wszystkie będziemy bardziej czujne.
asiastokrota lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Makumba wrote:Eve zwyklym usg sprawdzał?
Makumba lubi tę wiadomość
-
Tak w odniesieniu do wpisu Makumby - na gwiazdkę kupiłam sobie detektor tętna płodu. Nie chwaliłam się wcześniej, bo różne są opinie na temat tego urządzenia. Dla mnie to świetny zakup, bo mogę sobie posłuchać mojego serducha bez konieczności chodzenia do lekarza. A że jestem panikarz, to oszczędziło mi to nerwów
e_mil_ka lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF