Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ana z tego co kiedys czytałam to mogą być wady genetyczne, błąd w podziale komórek, niski progesteron itp
Sonia A ty o której już będziesz miała wyniki? -
Eni, mam teraz długi protokół. Z leków: najpierw standardowo 0,5 strzykawki gonapeptyl, i teraz doszedł Menopur 100 i Gonal F 100. Czyli mam troszkę zwiększoną dawkę niż w poprzedniej stymulacji (wtedy Menopur 150). Pierwsza wizyta w 7 ds. Zobaczymy co z tego wyjdzie, nie nastawiam się na nic. Jakoś tak te zastrzyki robię maszynowo i dzień za dniem mija. W jajnikach nic na chwilę obecną nie czuję. Jedynie wczoraj mąż stwierdził, że po tych lekach mam ładny tyłek i cycki (chociaż on ma się z czego pocieszyć
).
Najbardziej martwią mnie wyniki badań genetycznych, bo dopiero niedawno odebrałam wyniki (jeszcze nawet z lekarzem nie konsultowałam ich). U mnie wyszła mutacja MTHFR C677T heterozygota i u mężą MTHFR C677T i MTHFR A1298C. Reszta u obojga ok.
A jak twoje nastawienie?22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Hej dziewczyny czekam na bety z niecierpliwością. Dziś spędziłam ponad 2 h w przychodni Ale jakoś zrobiłam te obciążenie glukoza dopiero jem śniadanko. Odnośnie ciazy pozamacicznej to moja koleżanka po IUI miała zwykłą i pozamaciczną jednocześnie. Dostała silnych boli i okazało się ze.są dwie ciążę na szczęście udało się z prawidłową i ma zdrowego 3 miesięcznego malucha tak więc różne przypadki są nie myślcie o tym bo zwariujecie. trzymam kciuki
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Hej dziewczyny czekam na bety z niecierpliwością. Dziś spędziłam ponad 2 h w przychodni Ale jakoś zrobiłam te obciążenie glukoza dopiero jem śniadanko. Odnośnie ciazy pozamacicznej to moja koleżanka po IUI miała zwykłą i pozamaciczną jednocześnie. Dostała silnych boli i okazało się ze.są dwie ciążę na szczęście udało się z prawidłową i ma zdrowego 3 miesięcznego malucha tak więc różne przypadki są nie myślcie o tym bo zwariujecie. trzymam kciuki
-
e_mil_ka wrote:Ana wydaje mi się że lepiej używać tych płynów bez alkoholu ale chyba aż tak to dziecko zaszkodzić nie powinno raczej. Nie wiem trzeba by spytać lekarza.
-
Ja się skupić na robocie nie mogę, myślę o Was i na okrągło na forum zaglądam. Koleżanka twierdzi że jestem uzależniona
malgos741, ana1122 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Ja się skupić na robocie nie mogę, myślę o Was i na okrągło na forum zaglądam. Koleżanka twierdzi że jestem uzależniona
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
W dziewczyny macie przynajmniej czym się zająć a ja cały dzień nuda. Teściowa nie wpuszcza mnie do kuchni wiec nie gotuję. Czasem jakieś ziemniaki obiorę. z utęsknieniem czekam na koniec remontu. Dlatego ja tak tu ciągle siedzę bo co mam robić.
-
Ja siedze jak na szpilkach czekając na wynik...
ana1122 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017