Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:No dobra nie ma co sie zastanawiać tylko trzeba cierpliwie czekać.
Makumba 11 dzień. Moim zdaniem powinien wyjść lepszy ten test no ale rożnie to bywa z tymi testami.
Emilko test zrobiłam w 13 dniu, wg rozpiski od dr Domitrza miałam zrobić dnia 14.
Wieczorem pojechałam na betę i miałam 300 coś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 08:55
-
e_mil_ka wrote:No dobra nie ma co sie zastanawiać tylko trzeba cierpliwie czekać.
Makumba 11 dzień. Moim zdaniem powinien wyjść lepszy ten test no ale rożnie to bywa z tymi testami. -
Nanana, czekamy na wyniki bety!
Pojechalam iddac siuski i wiecie co zrobilam? Dalam pani karte do bankomatu zamiast dowodu i stoje i czekam az ona spisze dane.asiastokrota, ana1122, Makumba, eni33 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Emilka Sonia trzymam mocno mocno kciuki za wysokie bety. Bardzo dobre wiadomości na początek dnia, to dzień pełen nadzieji &&&&&&&&&&&&&&Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
e_mil_ka wrote:To ja wątpię żebym miała taki wynik. Ostatnio przy wyniku 20 test był wyraźniejszy i robiony po południu.
-
Ona mój dostał zalecenia od lekarza żeby to łykać. Może jak masz połowę, to warto już startować-bo przecież nie trzeba od razu całości płacić. A jak będziesz szła długim to najpierw (coś koło miesiąca) łyka się tabletki anty.
Ja tabletki anty wykupiłam 19.07 (ale nie pamiętam od kiedy zaczęłam je łykać), a punkcję miałam 06.09.
Emilka, Sonia-super. Bardzo się cieszę :)Jakie to cudowne uczucie-jakbym sama przezywała to jeszcze razWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 09:15
Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Nanana, czekamy na wyniki bety!
Pojechalam iddac siuski i wiecie co zrobilam? Dalam pani karte do bankomatu zamiast dowodu i stoje i czekam az ona spisze dane.
Haha cudowne. Mam takie akcje bardzo często. A jaką krótką pamięć!Asia08 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Emilka to ty za 1 razem miałaś ciąże poza maciczna?myślę że W 11 dpt to powinnaś mieć już wynik powyżej 25
Ana1122 tak jak Makumba mówi to była ciąża biochemiczna a nie pozamaciczna. Biochemiczna czyli jej rozwój skończył się na bardzo wczesnym etapie. -
słomka :) wrote:Ona mój dostał zalecenia od lekarza żeby to łykać. Może jak masz połowę, to warto już startować-bo przecież nie trzeba od razu całości płacić. A jak będziesz szła długim to najpierw (coś koło miesiąca) łyka się tabletki anty.
Ja tabletki anty wykupiłam 19.07 (ale nie pamiętam od kiedy zaczęłam je łykać), a punkcję miałam 06.09.
Emilka, Sonia-super. Bardzo się cieszę :)Jakie to cudowne uczucie-jakbym sama przezywała to jeszcze raz -
e_mil_ka wrote:Ana1122 tak jak Makumba mówi to była ciąża biochemiczna a nie pozamaciczna. Biochemiczna czyli jej rozwój skończył się na bardzo wczesnym etapie.
-
Ona ja zaczęłam brać tabletki anty w 15 dniu cyklu przez 14 dni potem 23 dnia cyklu dodatkowo gonapeptyl pół ampułki dziennie do odwołania. Po odstawieniu antyków dostałam @ i 3 dnia cyklu dodano gonal 112,5 jednotki dziennie. 12 dnia cyklu zapadła decyzja o punkcji.
Możesz jedynie zrobić cytologię. -
Laura a ty czym sie stymulujesz?i w ktorym dniu cyklu nasz 1 wizyte i oczywiscie prosimy tu o szczegóły.
-
e_mil_ka wrote:Ana1122 gdyby to była ciąża pozamaciczna to wydaje mi się że wtedy zarodek zagnieżdza sie np w jajowodzie i wtedy konieczny jest zabieg. U mnie wszystko oczyściło sie samo i beta spadła.
-
ana1122 wrote:A to Nie wiem:-) żeby U ciebie Teraz była ładna beta. A czemu dochodzi do tej ciąży biochemicznej?