Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Piwo to pije ja, a mój mąż wodę niegazowaną
-
Storczyki wrote:Też pójdę w poniedziałek na te badania do diagnostyki. Myślę żeby zrobic mutacje ale może bym zdobyła skierowanie do genetyka od rodzinego ale chyba to za dlugo potrwa. Ciekawy jaki jest koszt w szpitalu dzieciecym.Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
nick nieaktualny
-
Druga w sobotę.
Dziewczyny przylazła małpa. Jestem zapisana na pt do dr W, to będzie 7 dc - za szybko wobec tego prawda?
W poprzednim cyklu owu miałam 11dc, więc teraz iui powinna być 10 a najpóźniej 11 dc. U lekarza powinnam zapisać się na 8 dc? To będzie sobota. Dobrze myślę?Marzenia się spełnia -
Cześć dziewczyny. Temperatura już spadła. Czekam na @. Myślę że przyjdzie jutro albo w poniedziałek. Plan mam taki że najpierw pójde do dr Z choć przypuszczam że będzie przeciwny immunologii ale chciałabym usłyszeć co myśli. Potem zrobię te badania różne i wybieram sie do immunologa w Łodzi do dr Paśnika. Może ktoś z Was słyszał o nim opinie?
-
Jagoda ja bym na twoim miejscu od razu nie podchodziła. Przemyśl może warto odczekać jeden cykl. Organizm odpocznie, jesteś chora, masz plany służbowe, warto tak na hura?
Emilko twoje uzależnienie od termometru jest ogromneNie myśl o @ nie warto. Gdzieś ty znalazła tego immunologa??? Do Łodzi strasznie daleko jet, dlaczego on?
Makumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja na forum o inv tez o nim czytalam dziewczyny go tam polecaja.
-
Asia wolałabym tego nie odkładać i jeśli kolejna będzie niepowodzeniem, to od razu podejść do ivf. Mój mąż jest starszy, synek z roku na rok też, nie chcę pogłębiać i tak już dużej różnicy wieku.
Organizm jest zmęczony jednym cyklem? To co w sytuacji, gdy zalecają 4 podejścia? Wyjazdów nie uniknę, mam taką pracą, wróciłam z 3miasta, jadę w przyszłym tygodniu ponownie jadę plus mam Warszawę, potem znowu jakiś wyjazd. Dużo km robię za kółkiem. Taka praca. I nie jestem w stanie przewidzieć, czy w kolejnym cyklu będę jeździć mniej, czy więcej i czy te wyjazdy pokryją się z ewentualnym owu.
W ogóle plan mam taki, że jednak będę normalnie ćwiczyć, normalnie wszystko robić, bo leżenie i chuchanie na siebie powoduje, że ja się bardziej nakręcam, to nie jest potrzebne. Tak jak dr Z powiedział, będę normalnie żyć. Normalnie.Marzenia się spełnia -
Emilko nie pomogę, nie znam się zupełnie na tym ani nie znam tego dr z Łodzi. Natomiast te badania immunologiczne, o jakich piszecie, miałam robione przed pierwszą ciążą, a wcale nie podchodziłam do ivf ani do iui - zlecił je dr W w trakcie ogólnie wszystkich badań weryfikujących przyczyny niepowodzeń. Też były robione przez te laboratoria Diagnostyka - co prawda to chyba było 8 lat temu, ale nazwy kojarzę.Marzenia się spełnia