Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Tera można sprawdzic czy się chorowało na ten rumień trzeba zbadac igm i igg ja miałam robione pod kątem różyczki i toxo Ale nie wiem czy to to samo?
-
ana1122 wrote:Tera można sprawdzic czy się chorowało na ten rumień trzeba zbadac igm i igg ja miałam robione pod kątem różyczki i toxo Ale nie wiem czy to to samo?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:Nie mam pojęcia u nas w mieście dzieci w przedszkolu na to chorowały i jedna z mam była w ciąży i lekarz ją uświadomił że to niebezpieczne dla dziecka nic poza tym nie wiem
TERA83 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Ana, nie schizuj. Temperaturę mamy wyższą i coś Cię może uczulać. Wszystko może zacząć uczulać.
Poza tym suche powietrze jest w domu jak grzejesz. Wietrzysz chałupę porządnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 22:49
-
Makumba schiza już opanowana:-)maz mnie sprowadzil do pionu. teraz leżę I podziwiam ile to mały stworek potrafi się ruszać.
W jakich miejscach na brzuchu najbardziej czujesz ruchy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 23:27
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Makumba schiza już opanowana:-)maz mnie sprowadzil do pionu. teraz leżę I podziwiam ile to mały stworek potrafi się ruszać.
W jakich miejscach na brzuchu najbardziej czujesz ruchy?
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:I tak trzymaj nie ma co wariowac bo prędZej na oddziale psychiatrycznym wyladujemy niż polozniczym hehe a o rumieniu informacyjnie pisałam
-
ana1122 wrote:Makumba schiza już opanowana:-)maz mnie sprowadzil do pionu. teraz leżę I podziwiam ile to mały stworek potrafi się ruszać.
W jakich miejscach na brzuchu najbardziej czujesz ruchy?
Dziś mi się wydawało, że czuję w okolicy pępka. -
Makumba wrote:Jakoś ostatnio przestałam czuć, ale to chyba przez to że rzadziej leżę, bo się już raczej dobrze czuję.
Dziś mi się wydawało, że czuję w okolicy pępka. -
Makumba wrote:HB?
-
ana1122 wrote:Jakiś z allegro maz wybieral bo strasznie suche powietrze mamy W domu I myślałam że od tego też często choruje na gardło
Ja mam w sypialni, włączamy na noc. -
Makumba wrote:Czytałam o nich. Najważniejsze dostosować parametry (które nawilży) do wielkości pomieszczenia.
Ja mam w sypialni, włączamy na noc. -
Makumba wrote:Wstań z kanapy i podejdź te 30 m i sprawdź jaka to firma
Ultradzwiękowy?Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Cholera, jest przed 24, pewnie już leżysz w sypialni. Jutro mi napisz.