Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mil_ka wrote:Ja sobie jeszcze poleżę. Tak mi dobrze że nogi nie chce mi sie nawet z łóżka wystawić.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
-
Ana1122 chyba jednak te termometr kłamie. Wczoraj 36,4. Dzisiaj 36,7. Nie wiem sama. Szczerze troszkę mam nadzieję gdzies w głębi ducha. Narazie nie mam żadnych bóli zwiastujących coś złego. Dziś z ciekawości zrobiłam test ale wiedziałam że nic nie wyjdzie bo mąż kupił o czułości 25. Nawet jakby rosło coś od czwartku to nie osiągnęło by 25. Łudzę się jeszcze chcociaz sama siebie przekonuję że nic z tego nie będzie.
-
Szczerze to ja też cały czas mam nadzieję że może coś się ruszy że może późno doszło do zagniezdzenia. Tylko nic nie pisze żeby ci W głowie nie mieszać. Jutro jeszcze robiSz bete?
-
Tak ana1122 jesli sie nic oczywiście do jutra nie wydarzy. Ale szczerze wolę myśleć jednak że nic z tego nie będzie. Moja mama tak bardzo to przeżywa ze ciągle dzwoni i pyta czy wszystko ok. Chyba na drugi raz nic im nie powiem ze jedziemy na crio. Oszczędzę chociaż im tych nerwów. Normalnie jest mi szkoda mojej mamy.
-
e_mil_ka wrote:Tak ana1122 jesli sie nic oczywiście do jutra nie wydarzy. Ale szczerze wolę myśleć jednak że nic z tego nie będzie. Moja mama tak bardzo to przeżywa ze ciągle dzwoni i pyta czy wszystko ok. Chyba na drugi raz nic im nie powiem ze jedziemy na crio. Oszczędzę chociaż im tych nerwów. Normalnie jest mi szkoda mojej mamy.
-
Emilka ja nadal trzymam kciuki i mam nadzieję że się ruszy...
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Laura jak tam po wizycie podgladowej. Jaki mialas estradiol i ile pecherzykow dr widzial?
-
Ja jak to przeczytalam na forum o tym ojcu to tez zaczelam sie modlic wieczorem i dzis bedzie 3 dzien w tej modlitwie.bo przeciesz trzeba w cos wierzyc