Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Podjęłam decyzję, że spróbuję jutro zapisać się na sobotę do Twojego lekarza Makumba. Jeśli nie będzie takiej możliwości, to zostanę przy piątku i dr W. Wg moich obliczeń zabieg powinien być 11 dc, najpóżniej 12 dc by zdążyć na owu, która wypada ok. 12 dc.
O ile oczywiście będą pęcherzyki tam, gdzie być powinny. I zniknął jeden niepęknięty.Marzenia się spełnia -
Makumba wrote:A co czujesz? I kiedy?
To możliwe, odczuwanie podobno zależy od tkanki tłuszczowej i mięśni.
Używasz detektora? Uspokaja to ustrojstwo?
Najczesciej po jedzeniu i jak juz sie poloze i spokojnie leze. Trudno mi to okreslic, ale to chyba takie fikolki.
Detektor uspokaja. Przez ostatnie dni sobie sluchalam i naprawde bylam spokojniejsza. Raz nawet mialam wrazenie, ze oprocz serfuszka slysze jak sie przekreca, bo nawet musialam przesuwac detektor, zeby lepiej slyszec.
Tera, ja dostalam od diabetyka accu-check.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 21:27
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Karcia no co Ty gadasz. Czy to definitywna decyzja? Jezu dość już tych złych wieści.
Karcia może spróbujcie terapii małżeńskiej albo dajcie sobie czas. Pojedz na jakiś czas do rodziców na przykład. Odpocznijcie od siebie.Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Dziewczyny moj czar prysl mije plany i marzenia o dziecku się przez bardzo długo nie spełnia ponieważ rozwodzimy się z mężem. Ciężki czas przede mną.
Karcia lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Tak, Asia, trzeba spokojnie leżeć.
A jak u Ciebie z apetytem? Bo ja bywam nienajedzona choć jestem obżarta
Ważysz się? Dużo przytyłaś od początku?
A Ty Ana? -
Makumba wrote:Ana ktory Twoj lekarz jest zwolennikiem rzadszych usg? Co mówił?
-
Karcia takie trudności to ciężkie chwile w związku, wiem coś o tym ... ale co nas nie zabije to wzmocni może tak jak piszą dziewczyny chwilowa "separacja" żeby za sobą zatęsknić a nie non stop myśleć o tym co nie wychodzi. Żadna z nas tak na prawdę nie jest w Waszym związku ale skoro tyle przeszliście... Trzymam z całego serducha kciuki, żeby się wszystko poukładało.
Karcia lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Makumba, od tygodnia jestem na diecie i czasem chodze glodna. Mysle, ze jak wprowadze wiecej produktow, to bedzie ok. A przytylam moze do 5 kg.
Tera, dostalam od razu od diabetyk recepte na te paski, ale widze ze jutro musze wziac kolejna.
Karcia, dziewczyny dobrze radza. Trzymam kciuki za pomyslnosc.Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui