Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
J_agoda wrote:Dziewczyny było minęło, Was to nie dotknie a ja mam nauczkę na kolejną ciążę, w której przecież będę, prawda? Będę.
J_agoda lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Właśnie ja całe życie na diecie więc inaczej się patrzy. Zawsze zazdrościlam tym chudzinom że tyle jedza a ja musze się wstrzymaćMarzenia się spełnia
-
ana1122 wrote:Makumba ale uparciuch z tego maluszka. Myślisz że w mamusie?
Ana, trzymajmy się wersji że dziecko źle reaguje na dźwięk usgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 22:37
J_agoda, ana1122 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Jak ja Wam zazdroszczę tego apetytu. Ja ostatnio bym nic nie jadła. Już tak pięknie ważyłam a teraz znowu niedługo będę chuda jak szkapa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2017, 22:41
-
Makumba wrote:Na co? Stres?
Makumba, malgos741, e_mil_ka, Asia08, nadziejka88 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Najpierw to ja muszę poznać płeć. Nazwać w głowie.
Remontu zrobić nie moge, bo mam upatrzone meble proste dla Gałgana i z ozdobami dla małej Gałganiary.Makumba, Asia08 lubią tę wiadomość
-
Makumba wrote:Eve jak się czujesz? Lekarz oddzwonił?
a tak szczerze to spokojniejsza bym była wiedząc co z tym CC. Dobrze,że mam jeszcze ta wizytę 13go. Notabene, śniło mi się dzisiaj że leżałam w wojewódzkim i dr W jak mnie zobaczył to mnie wygonił,że za wczesnie i co ja tu robię wogole
Także podświadomość już działa, aż się boję co będzie za 2tyg. A czuję się dobrze tylko trochę ciężko
Makumba, TERA83 lubią tę wiadomość